Aslan Karatsev – Grigor Dimitrov ponturi pariuri 16.02.2021

0

Un sfert de finala putin asteptat va avea loc in pe tabloul masculin in sferturile de finala de la Australian Open, intre rusul Aslan Karatsev si bulgarul Grigor Dimitrov, ambii fiind la cea mai buna performanta din ultima perioada. Partida dintre cei doi doi este programata marti dimineata la 06:30, putand fi urmarita in direct pe Eurosport.

Karatsev Dimitrov Ponturi Pariuri 16.02.2021

1. Aslan Karatsev

Jucatoarul din Rusia, in varsta de 27 de ani, ocupa in prezent locul 114 in clasamentul ATP, urmand sa ajunga in prima suta dupa acest turneu.

Parcursul excelent a jucatorului rus a inceput dupa reluarea competitiilor in sezonul trecut, reusind sa isi adjudece cateva turnee Challenger, obtinand o serie foarte lunga de victorii.

Pentru acest turneu a fost nevoit sa castige 3 meciuri de calificare, iar pe tabloul principal a reusit 2 marti surprize, eliminandu-i pe Diego Schwartzman, in minimum de seturi, iar impotriva lui Felix Alliassime a revenit de la 0-2 la seturi, reusind cea mai buna performanta a carierei.

2. Grigor Dimitrov

Jucatorul din Bulgaria, ajuns la 29 de ani, se afla in preznet pe locul 21 ATP, urmand sa reintre in top 20 ATP la finalul acestui turnue.

Bulgarul porneste cu usor favorit in acest meci, fiind jucatorul mai experimentat in acest faze ale competitiei si unul dintre cele mai bune ponturi pe care multi vor risca și unul din ponturile tenis care va fi jucat destul de des va fi o victorie a jucatorul de la sud de DUnare in acest meci.

In tururile anterioare, Grigor Dimitrov s-a descurcat excelent, administrandu-i o infrangere in minimum de seturi lui Dominic Thiem, unul dintre seturi fiind castigate de Dimitrov cu 6-0, iar Pablo Carreno Busta s-a retras cand era condus cu 0-6 0-1.

3. Intâlniri directe

Cei doi jucatori nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc prima confruntare oficiala.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie clara a lui Grigor Dimitrov în acest meci , cu un handicap de în -3.5 game-uri, avem cota 1.80.
Aslan Karatsev traverseaza cea mai buna forma a carierei, iar pentru cel putin doua seturi castigate de jucatoarul din Rusia o cota 1.90.

5. Aslan Karastev – Grigor Dimitrov ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 50%
Castigate: 11/22
Grigor Dimitrov, cand traverseaza o forma excelenta si se simte foarte bine pe teren, precum in acest an la Melbourne, pare a fi de invinsa, lucru demonstrat si impotriva lui Dominic Thiem, pe care l-a invins in minimum de seturi, castigand un set cu 6-0. Aslan Karatsev a reusit performanta carierei in acest turneu, reusind sa revina de la 0-2 la seturi impotriva lui Felix Auger Alliassime in optimile de finala, iar increderea sa in joc este la cote extrem de ridicate. Nefiind obisnuit cu meciurile de 5 seturi si cu etapa in care a ajuns, ma astept ca rusul Karatsev sa se resimta in acest meci, atat din punct de vedere fizic, cat si mental, iar Dimitrov sa continue marsul in acest turneu, urmand ca jucatorul bulgar sa confirme statutul de favorit si sa obtina calificarea in semifinale.

Aslan Karatsev - Grigor Dimitrov
Pronostic: Grigor DimitrovCota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
7 din 1070%+385.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here