Daria Kasatkina – Sorana Cirstea ponturi pariuri 09.02.2024

Scris de adrian198108/02/2024

Sorana Cirstea n-a venit la Transylvania Open alegand turneul de la Abu Dhabi, locul in care ea locuieste de mai mult timp si a facut o alegere buna pentru ca a ajuns in sferturi de finala unde o va intalni pe Daria Kasatkina, meciul fiind programat de la ora 16:30.

Daria Kasatkina

  • Kasatkina este acum pe locul 14 WTA dar are doar 26 de ani si are timp si resurse sa revina in top 10, acolo unde a mai fost in 2022.
  • Rusoaica a jucta mult in acest inceput de an si a facut-o bine la Brisbane si la Adelaide unde a pierdut totusi la Sabalenka si la Ostapenko.
  • Aici a avut parte de o tragere la sorti buna jucand cu Parry si Krueger, jucatoare accesibile dar cu care totusi a fost nevoita sa depuna mult efort pentru a se impune.

Sorana Cirstea

  • Sorana Cirstea se stie cat de imprevizibila poate fi si inceputul ei de sezon n-a fost grozav, cu 3 infrangeri din primul tur, cu toate ca nu jucase deloc rau.
  • Dupa aceste 3 infrangeri a venit acest turneu la care a avut o tragere la sorti infernala pentru ca a fost nevoita sa joace cu 2 super jucatoar ein primele tururi.
  • Cu Garcia a cedat un set desi a jucat excelent iar cu Sakkari, jucatoare de top 10 WTA a facut un meci grozav pierzand doar 3 game-uri.

Intalniri directe

Cele doua sportive si-au impartiti victoriile in cele 2 meciuri directe pe care le-au avut, ambele pe zgura, Kasatkina a castigat in 2018 cu 2-0 la seturi iar Cirstea s-a impus cu acelasi scor in 2021.

Cote pariuri

Asa cum era de asteptat, cotele la pariuri sunt echilibrate, Kasatkina este cotata usor favorita cu 1.79 iar victoria Soranei Cirstea poate fi pariata la cota de 2.02.

Daria Kasatkina – Sorana Cirstea ponturi pariuri

Stiind cat de abila este kasatkina la jocul din camp poate parea un pariu foarte riscant dar vazand cele 2 meciuri ale Soranei Cirstea din aceasta saptamana, nu mai pare asa greu de realizat.

Cirstea a servit aproape perfect in aceasta saptamana, desi a jucat 3 seturi cu Garcia si-a pierdut o singura data serviciul iar in corectia pe care i-a administrat-o lui Sakkari a fost perfecta la serviciu, fara sa fie breakuita.

Pare ca la acest turneu romanca se simte foarte bine si atunci cand se intampla e destul de greu de batut. Suprafata este rapida si un serviciu bun dar si jocul ofensiv cu mingi lovite plat si tare par sa fie avantajate de conditiile de joc.

Merg pe 2 scenarii, fie Sorana joaca la fel ca pana acum si atunci cred ca victoria nu-i poate scapa cu pierderi minime, fie nu face mare lucru la retur si cedeaza in 2 seturi dar si asa cred ca va fi greu sa-si piarda serviciul de foarte multe ori.
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Daria Kasatkina – Sorana Cirstea
Pronostic: 
Kasatkina sub 4.5 breakuri
Cota: 
2.00 @

Daria Kasatkina – Sorana Cirstea ponturi pariuri

E un meci pe care nu-l vad terminandu-se scurt. Ma tenta un over la game-uri, dar linia de 20.5 nu stiu daca poate iesi cu prelungiri de set in doua manse, asa ca am sa risc putin.

Sorana a prins ceva forma aici la Abu Dhabi si a invins deja doua jucatoare mai bine clasate decat ea. Sunt cunoscute turneele in care romanca insira jucatoare bune pentru a atinge fazele finale, iar acesta e unul din ele.

Desi e degringolata in echipa sa, Cirstea pare sa fi ajuns la maturitatea sportiva in ultimii ani incat sa fie in stare sa rezolve singura meciurile.

Nu stiu cat conteaza intalnirile directe precedente in conditiile in care s-au desfasurat intr-o alta era a celor doua, pe o suprafata lenta, asa ca am sa merg pe o partida decisa in decisiv pe fondul inconstantei celor doua.
sleepwalkR
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Daria Kasatkina – Sorana Cirstea
Pronostic: 
3 seturi
Cota: 
2.43 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
41 din 56
PROCENTAJ
73%
UNITĂȚI
+1185
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: