Kazakhstan – Belarus ponturi pariuri 22.09.2022

Scris de Zamfi22/09/2022
1
2.20
X
3.00
2
3.40
Kazakhstan
Belarus
COTA PONT
2.10

Joi seara, cu incepere de la ora 21:45, pe Digi Sport 2 se va juca partida dintre Kazakhstan si Belarus, aceasta contand pentru etapa a cincea din divizia C a Ligii Natiunilor. Intalnirea se va disputa pe ”Astana Arena” si va fi arbitrata de romanul Horatiu Fescnic.

Kazakhstan

  • Porneste cu prima sansa in acest duel avand in vedere avantajul terenului propriu, dar si de lotul mai bun. Sprijinul suporterilor poate fi si acesta un atuu pentru kacazi.
  • Traverseaza o perioada buna in actuala editie de Nations League, fiind aproape de promovarea in divizia B. Ocupa prima pozitie in grupa cu 10 puncte acumulate din 12 posibile.
  • Selectionata din Kazakhstan este neinvinsa in ultimele patru jocuri, reusind sa invinga Slovacia de doua ori si Azerbaijan, iar in fata Belarusului a obtinut o remiza in deplasare.

Belarus

  • Are rezultate modeste in actuala editie de Liga Natiunilor, fiind ultima clasat in grupa cu doar doua puncte acumulate. In cele 4 jocuri de pana acum a inregistrat 2 remize si 2 infrangeri. A marcat un singur gol.
  • In singurul medi disputat in deplasare in aceasta grupa, a pierdut 0-2 in fata selectionatei di Azerbaijan. De altfel, ultima victorie a Bielorusilor dateza din martie  anul curent; 1-0 cu Bahrain, intr-o partida amicala.
  • Nu are sanse prea mari de reusita in acest duel, fiind mai slaba decat reprezentativa Kazahstanului din mai multe puncte de vedere, astfel ca la toate casele de mariuri porneste cu sansa a doua.

Intalniri directe

Belarus are 3 victorii in ultimele 5 meciuri contra Kazakhstanului. De remarcat faptul ca in 4 dintre aceste intalniri am avut castigator pronosticul GG sau 3+, astfel ca pontul nostru se bazeaza pe goluri. Vezi la finalul articolului ce ti-am recomandat pentru aceasta partida.

Echipe probabile

Kazakhstan

17:00

BELARUS

Shatskiy

 Gabyshev

 Alip

 Mahiy

 Marochkin

 Dosmagambetov

 Astanov

 Darabaev

 Tagybergen,

Vorogovskiy

 Aymbetov

echipament bzc

Pavlyuchenko

 Shevchenko

 Politevich

 Khadarkevich

 Pechenin

 Ebong

 Bocherov

 Yablonskiy

 Savitski

 Klimovich

 Bogomolsky

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

In cadrul agentiilor de pariuri sportive Public Win gasesti o cota de 2.25 pentru selectia ”ambele marcheaza” si 1.98 pentru ”GG sau 3+”.

Kazakhstan – Belarus ponturi pariuri

Avand in vedere parcursul celor doua formatii in actuala editie de Nations League, eu cred ca reprezentativa Kazakhstanului poate sa obtina victoria in aceasta confruntare, mai ales ca beneficiaza si de avantajul terenului propriu.

Totusi se anunta o partida echilibrata, astfel ca va recomand sansa dubla 1X, reprezentativa gazda fiind neinvinsa in cele patru jocuri disputate, iar cu o victorie isi va asigura promovarea in divizia B din Nations League, indiferent de rezultatul din celalalt meci al grupei.

Mizez si pe faptul ca se vor marca cel putin doua goluri in conditiile in care bielorusii trebuie sa riste pentru ca au si ei nevoie de toate punctele in lupta directa cu Azerjbaijan pentru mentinerea in divizia a treia fotbalistica din Europa.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Kazakhstan – Belarus
Pronostic: 
1X& Peste 1.5 goluri
Cota: 
2.10 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: