Karen Khachanov – Stefanos Tsitsipas ponturi 27.01.2023

Scris de Tennis.tipster.9226/01/2023
1
3.00
X
0.00
2
1.40
Karen Khachanov
Stefanos Tsitsipas
COTA PONT
2.20

Prima semifinala masculina de la Australian Open ii are ca protagonisti pe doi jucatori aflati in mare forma si extrem de spectaculosi, rusul Karen Khachanov si grecul Stefanos Tsitsipas. Meciul va putea fi urmarit pe Eurosport in vineri dimineata, de la 05:30.

Karen Khachanov

  • Karen Khachanov este la a 2-a semifinala consecutiva intr-un turneu de Grand Slam, fiind semifinalist si la US Open in sezonul precedent.
  • Ultimele 2 meciuri jucate la Australian Open au fost extrem de clar dominate de rus, castigand 2 seturi la 0 cu Yoshihito Nishioka.
  • In meciul cu Sebastian Korda nu i-a lasat americanului nicio sansa, acesta din urma fiind nevoit sa se retraga in setul al 3-lea, la 3-0 pentru Karen Khachanov.

Stefanos Tsitsipas

  • Grecul Tsitsipas va disputa a 3-a semifinala consecutiva pe Rod Laver, dupa cele jucate in 2021 si in 2022, pierdute de fiecare data.
  • Anul acesta pare sa fie in care poate sa sparga gheata, pornind cu prima sansa impotriva rusul Khachanov.
  • In primele 5 meciuri din turneu, Stefanos Tsitsipas a pierdut doar 2 seturi, in optimile de finala cand a fost egalat de la 0-2 la seturi de Jannik Sinner.

Intalniri directe

Stefanos Tsitsipas conduce cu un categoric 5-0 in confruntarile directe, ultimul meci direct avand loc anul trecut pe zgura de la Roma, unde grecul a castigat cu 2-1 la seturi.

Cote pariuri

Victoria cu 3-1 la seturi pentru Stefanos Tsitsipas poate fi jucata la o cota de 3.75 la Betano.

Karen Khachanov – Stefanos Tsitsipas ponturi pariuri

Stefanos Tsitsipas este considerat favoritul partidei, iar in aceasta analiza trebuie neaparat tinut cont si de scorul duelurilor directe, 5-0 in favoarea grecului. Acesta cu siguranta va incerca sa se califice pentru prima data in finala de la Melbourne dupa esecul alte 3 esecuri precedente, insa si Karen Khachanov pare sa traversezeze una dintre cele mai bune forme ale carierei.

Ma astept sincer la un 3-1 pentru Stefanos Tsitsipas, fiind de astept ca Karen Khachanov sa ofere o replica solida, insa experienta superioara a lui Tsitsipas in astfel de faze superioare se poate dovedi decisiva.
Karen Khachanov – Stefanos Tsitsipas
Pronostic: 
Stefanos Tsitsipas & Peste 34.5 game-uri
Cota: 
2.20 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: