Koln – Dortmund ponturi pariuri 20.03.2021

Scris de chiriladavid2519/03/2021

In lupta pentru salvarea de la retrogradare, FC Koln primeste in runda cu numarul 26, vizita formatiei Dortmund. Partida va avea loc pe Stadionul „RheinEnergieStadion” din Koln si va incepe de la ora 16:30, urmand a fi transmisa de programele DigiSport 2, TelekomSport 3 si LookSport 2.

⚽ 1. Koln.

E pe locul 14 in Bundesliga, avand doar 22 de puncte luate, fiind in lupta pentru salvarea de la retrogradare, cu Mainz, Hertha si Bielefeld, echipe aflate la maxim 1 punct departare.

Are 4 infrangeri in ultimele 5 runde de campionat, fiind invinsa de Frankfurt, Stuttgart, Bayern si Union Berlin.

Vine dupa infrangerea de la Berlin, scor 2:1, meci in care a deschis scorul inainte de pauza, prin Duda, primind 2 goluri pana in minutul 70. Andersson, Bornauw si Kainz sunt accidentati, in timp ce Jannes Horn e suspendat.

⚽ 2. Dortmund

Se afla pe pozitia a 5-a in principalul campionat de fotbal Germania, avand 42 de puncte, cu 2 mai putin decat Frankfurt si cu 6 mai putin decat Wolfsburg. A luat 10 puncte in ultimele 5 runde, castigandu-si insa 3 din ultimele 4 runde, ultimul succes venind acasa, cu Hertha Berlin, scor 2:0.

Brandt si Moukoko au marcat cu Hertha, ultimul inscriind dupa ce oaspetii au ramas in 10, golul venind in prelungiri. Sancho, Schmelzer, Witsel, Akanji, Guerreiro si Reus sunt accidentati si nu vor evolua in acest joc.

⚽ 3. Intalniri directe.

4 victorii are Dortmund in precedentele 5 intalniri directe, Koln castigand insa confruntarea din turul campionatului, scor 2:1. Skhiri a marcat dubla care a adus victoria in tur, Hazard fiind cel care a redus din diferenta, in minutul 74.

⚽ 4. Koln – Dortmund echipe probabile:

Koln: T. Horn – Ehizibue, Mere, Czichos, Katterbach – Skhiri, Hector (c) – Wolf, Meyer, Jakobs – Duda.
Dortmund: Hitz – Meunier, Can, Hummels (c), Schulz – Bellingham, Delaney, Dahoud – Brandt, Haaland, Hazard.

⚽ 5. Koln – Dortmund cote pariuri

Nu cred ca se vor da multe goluri in acest joc, astfel pentru 2 si sub 4.5 goluri, ai o cota de 1.79 la Publicwin.

De asemenea, pentru numar de goluri egal in ambele reprize, cota e de 3.70 la aceeasi casa de pariuri.

⚽ 6. Koln – Dortmund ponturi pariuri

Koln – Dortmund ponturi pariuri

Ambele formatii au mare nevoie de puncte pentru a-si indeplini obiectivele din acest final de sezon si de aceea cred ca va fi un meci foarte spectaculos in care se vor inscrie destul de multe goluri.
9 din cele 12 meciuri de pe teren propriu ale lui Koln au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 12 din cele 13 deplasari ale lui Dortmund.
Avand in vedere aceste lucruri cred ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Koln – Dortmund
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.57 @

Koln – Dortmund ponturi pariuri

Merg pe victoria lui Dortmund, formatie aflata intr-o forma excelenta, care isi doreste sa se claseze intre primele 4 si care are astfel nevoie de victorie in acest joc pentru a tine aproape de primele 4 clasate si de a nu se gasi depasita inca o data de Bayer Leverkusen.

Iar Dortmund are 3 victorii in ultimele 4 meciuri de campionat, castigand cu Schalke, Arminia Bielefeld si Hertha Berlin, meciuri castigate la 0, cu cel putin 2 goluri marcate, ceea ce arata forta din acest moment a echipei.

Cum e ultimul meci inaintea pauzei competitionale, jucatorii lui Dortmund trebuie sa se mobilizeze si sa castige meciul, pentru a merge linistiti la echipele nationale de care apartin.
Koln – Dortmund
Pronostic: 
victorie Dortmund
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: