Koln – Dusseldorf ponturi pariuri 24.05.2020

Scris de chiriladavid2524/05/2020

Epilogul rundei cu numarul 27 de Bundesliga se va juca la Koln, unde formatia gazda, FC Koln, va primi vizita echipei Fortuna Dusseldorf. Meciul va avea loc pe „RheinEnergieStadion” si va incepe de la ora 19:00 si va fi transmis de programele DigiSport 1, TelekomSport 1 si Look Plus.

Koln–Dusseldorf-24052020-cote

⚽ 1. Koln

Ocupa pozitia a 10-a, avand 33 de puncte, cu 2 mai putin decat Hoffenheim si cu 4 mai putin decat Freiburg si Schalke. A facut un salt urias in clasament, obtinand 10 puncte in ultimele 5 runde, fiind cel mai mare numar de puncte pe care le-a obtinut o echipa aflata de la locul 7 in jos.

2.50 este cota pentru Mark Uth Marcheaza Oricand.

A remizat in primul meci de la reluarea campionatului, 2:2, acasa cu Mainz, meci in care a condus cu scorul de 2:0, fiind egalata insa intr-un interval destul de scurt de timp, 11 minute. Uth si Kainz au marcat golurile din remiza cu Mainz. Rafael Czichos, Hauptmann si Ismail Jakobs sunt accidentati la formatia gazda.

⚽ 2. Dusseldorf

Se afla pe pozitia de baraj, pe locul 16, avand 23 de puncte, cu 4 mai putin decat Augsburg si Mainz. E neinvinsa in ultimele 4 runde de campionat, obtinand 6 puncte din aceste jocuri, 1 victorie si 3 remize.

1.78 este cota pentru Rouwen Hennings Suturi pe poarta 1+.

A remizat in weekend-ul precedent, 0:0, acasa cu Paderborn, meci in care marile ocazii le-a apartinut ultimei clasate. Fundasul central Kaan Ayhan e suspendat pentru acest meci, in timp ce Zack Steffen si Dawid Kownacki sunt accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe

In turul acestui campionat, Fortuna Dusseldorf s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2:0, cele doua goluri fiind marcate de capitanul Rouwen Hennings si de Erik Thommy.

⚽ 4. Koln – Dusseldorf echipe probabile:

Koln: Horn – Ehizibue, Bornauw, Leistner, Katterbach – Skhiri, Hector (c) – Kainz, Uth, Jakobs – Cordoba.
Fortuna Dusseldorf:
Kastenmeier – Zanka, Hoffmann, Gießelmann – Zimmermann, Stöger, Morales, Berisha, Suttner – Karaman, Hennings (c).

⚽ 5. Koln – Dusseldorf cote pariuri

Koln Dusseldorf Cote Pariuri

⚽ 6. Koln – Dusseldorf ponturi pariuri

Koln – Dusseldorf ponturi pariuri

Tinand cont de cum a jucat Koln in prima runda, voi miza pe faptul ca acestia nu vor pierde acest meci, intr-un joc cu cel putin 2 goluri marcate, Koln demostrand faptul ca poate marca aproape meci de meci cel putin 2 goluri, cum s-a intamplat in 4 din ultimele 5 meciuri.

Si Dusseldorf a inceput sa joace bine pe teren strain, unde a obtinut 5 puncte in ultimele 3 deplasari, toate cele 3 meciuri incheindu-se cu cate 2 goluri marcate.

Koln are o singura infrangere in ultimele 5 meciuri de pe teren propriu, inregistrand alte 3 victorii si 1 remiza, victorii la cel putin 2 goluri diferenta, remiza venind runda precedenta, intr-un meci in care \”tapii\” au putut juca bine doar in primele 60 de minute de joc, rezistenta acestora urmand a se marii pentru acest joc.
Koln – Dusseldorf
Pronostic: 
1X si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.53 @

Koln – Dusseldorf ponturi pariuri

Duelul de pe Rhein Energie Stadion se anunta mult mai echilibrat decat il arata cotele. Koln este echipa gazda, dar sta bine in clasament si nu este obligata sa joace la victorie, In schimb Dusseldorf este pe locul de baraj pentru evitarea retrogradarii, deci disperata dupa puncte. Din acest motiv ma astept ca oaspetii sa joace ultradefensiv, incercand sa nu primeasca gol si eventual sa loveasca pe contraatac. Cert este ca nu vom avea un meci-spectacol, iar acolo unde sunt putine ocazii de gol sunt de regula si putine cornere. Pontul propus este din categoria Primul la X cornere si consider ca niciuna dintre cele doua echipe nu va ajunge la 7 cornere in acest meci. Ca o comparatie, in urma cu o saptamana Koln a avut 5 cornere in meciul cu Mainz de pe teren propriu, in timp ce Dusseldorf a beneficiat de doua cornere in duelul cu Paderborn.
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Koln – Dusseldorf
Pronostic: 
Nicio echipa nu ajunge la 7 cornere
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: