Koln – Leipzig ponturi pariuri 20.04.2021

Scris de Jimmy820/04/2021

Pentru a spera in continuare la salvarea de la retrogradare, Koln se vede obligata sa faca un meci bun si sa scoata cel putin o remiza. Insa, va avea o misiune destul de dificila, deoarece pe RheinEnergieStadion vine ocupanta locului secund, RB Leipzig. In continuare gasesti mai multe informatii despre aceasta partida, dar si un pont la o cota de 1.90.

⚽1. Koln

Este intr-o mare criza de forma; NU a reusit sa obtina vreun succes in ultimele 9 jocuri, inregistrand 7 esecuri si 2 rezultate de egalitate. In etapa trecuta a pierdut fara drept de apel la Leverkusen cu 3-0.

Din cauza acestor rezultate negative se afla pe loc retrogradabil; ocupa penultima pozitie cu 23 de puncte, cu 3 puncte mai putin decat echipa aflata pe loc de baraj si cu 4 puncte mai putin decat prima echipa aflata deasupra liniei rosii.

Ondrej Duda este din nou disponibil dupa ce in meciul cu Leverkusen a fost suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Sebastian Andersson, Ismail Jakobs si Jan Thielmann sunt in continuare indisponibili din cauza accidentarilor.

⚽2. Leipzig

In urma remizei cu Hoffenheim si a victoriei lui Bayern cu Wolfsburg, s-a indepartat din nou de bavarezi la 7 puncte si cel mai probabil se va consola cu pozitia secunda.

Reveniti dupa suspendari, Mukiele si Upamecano au fost titulari in jocul din runda precedenta si cel mai probabil vor incepe inca din primul minut si confruntarea de marti.

Poulsen si Sorloth nu s-au aflat in primul 11, dar s-ar putea ca de aceasta data macar unul dintre cei doi sa fie trimis de Nagelsmann inca din primul minut.

Kluivert, Laimer si Szoboszlai sunt accidentati si nu vor putea evolua in aceasta partida.

⚽3. Intalniri directe

In ultimele 3 confruntari directe jucate la Koln s-a marcat din ambele parti.

RB Leipzig s-a impus cu 2-4 in precedenta partida jucata pe RheinEnergieStadion.

⚽4. Koln – Leipzig echipe probabile:

Koln (4-2-3-1): Timo Horn – Ehizibue, Bornauw, Czichos, Jannes Horn – Skhiri, Hector – Wolf, Duda, Kainz – Dennis.
Leipzig (3-5-2): Gulacsi – Orban, Konate, Upamecano – Mukiele, Adams, Sabitzer, Nkunku, Angelino – Poulsen, Sorloth.

⚽5. Koln – Leipzig cote pariuri

In precedentele 5 dispute directe au fost cel putin 10 cornere. La ponturi Bundesliga pe cornere se da cota 2.25 la Total cornere peste 9.5 in partida de pe RheinEnergieStadion.

In ultimele 2 intalniri directe jucate la Koln, Leipzig s-a impus si s-a dat gol din ambele tabere. La pontul zilei pariuri 2 & Ambele Echipe Marcheaza, cota este 2.90 la WinBet.

⚽6. Koln – Leipzig ponturi pariuri

Koln – Leipzig ponturi pariuri

Cred ca traditia meciurilor directe de pe RheinEnergieStadion va continua si vom vedea cel putin 1 gol marcat de fiecare formatie, cota pentru GG fiind una foarte buna: 1.90.

Leipzig a fost extrem de eficienta la finalizare in deplasarile de Bundesliga din acest sezon; formatia antrenata de Julian Nagelsmann a marcat minimum 1 gol in 13 din ultimele 14 partide de campionat jucate afara. Mai mult ca sigur va inscrie si de aceasta data, mai ales ca intalneste a doua cea mai slaba defensiva din Bundesliga.

Referitor la Koln, aceasta a marcat acasa cu Dortmund, Wolfsburg, Bayern, Frankfurt si Monchengladbach in aceasta editie de campionat si cred ca o va face si cu Leipzig, contand destul de mult si faptul ca situatia din clasament o obliga sa scoata cel putin 1 punct din acest joc.
Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Koln – Leipzig
Pronostic: 
Ambele marcheaza
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: