Johanna Konta – Sorana Cirstea ponturi pariuri 31.05.2021

0

Sorana Cirstea vine la Roland Garros dupa un turneu reusit la Strasbourg si are misiune dificila inca din primul tur in fata Johannei Konta. Meciul dintre cele doua este programat sa inceapa de la ora 15:30 pe terenul 6 si foarte probabil va putea fi urmarit pe Eurosport.

1. Johanna Konta

Jucatoarea din Marea Britanie are 30 de ani si este pe locul 20 in clasamentul WTA. In 2021 a jucat putine turnee si implicit putine meciuri iar rezultatele au fost sub asteptari castigand doar 3 din cele 9 meciuri jucate si nereusind sa treaca de turul 2 la niciunul din cele 6 turnee la care a participat.

Pe zgura anul acesta are doar 3 partide, la Madrid a batut-o pe Putinseva si a pierdut cu Sevastova iar la Roma a fost invinsa de Ostapenko.

2. Sorana Cirstea

Sorana Cirstea are 31 de ani si este in prezent pe locul 54 in lume, in urcare cu 7 pozitii urmare a rezultatului bun de la Strasbourg. Rezultatele sale din acest an se confunda practice cu sezonul de zgura desi la inceputul anului reusea si sferutri de finala la Mebourne si tur 3 la Australian Open.

Pe zgura, parcursul Soranei este unul excelent, a castigat turneul de la Istanbul fara sa cedeze vreun set,  invingand-o in finala pe Mertens, iar saptamana trecuta a jucat finala la Strasbourg pierzand la Krejcikova dup ace trecuse de Venus Williams, Zhang si Linette.

 3. Intâlniri directe

Istoricul intalnirilor directe dintre cele doua numar 3 meciuri, primele doua, din 2017 castigate de Konta pe hard sip e iarba iar cel mai recent la US Open in 2020 castigat de Cirstea dupa o revenire de la 0-1 la seturi.

4. Cote pariuri

Fiind un meci pe zgura, Sorana Cirstea este favorite la casele de pariuri cu o cot ape victorie de 1.60, Victoria Johannei Konta fiind cotata cu 2.37. Tot 2.37 este si cot ape Victoria Soranei cu 2-0 la seturi in timp ce o victorie in 2 seturi pentru Konta are cota de 4.10.

5. Johanna Konta – Sorana Cirstea ponturi pariuri

adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 71.7%
Castigate: 38/53
Konta, ca orice britanica nu se prea impaca cu zgura desi sunt cateva rezultate bune ale ei pe zgura, in 2019, cel mai bun an din cariera sa. De atunci insa, Konta a mai jucat pe zgura, doar 3 meciuri in 2020 si cele 3 jucate anul acesta reusind 2 victorii si 4 infrangeri.

Cirstea e la polul opus, se simte cel mai bine pe zgura iar anul acesta arata un nivel de joc foarte bun si drept urmare au inceput sa apara si rezultatele.

Anticipez o victorie a Soranei Cirstea, are de partea ei jocul mai bun pe zgura, forma buna in care se afla dar si ascendentul moral al ultimei victorii in meciurile directe.

Johanna Konta - Sorana Cirstea (ora 15:30)
Pronostic: Cirstea(-2.5 games) Cota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here