Anett Kontaveit – Fiona Ferro ponturi pariuri 09.08.2020

Scris de Tennis.tipster.9208/08/2020

Finala din acest an a turneului WTA de la Palermo va avea loc in acest intre estonianca Anett Kontaveit, una dintre favoritele acestei competitii si frantuzoaica Fiona Ferro, o jucatoare extrem de redutabila pe aceasta suprafata lenta. Meciul dintre cele doua va avea loc duminica, incepand cu ora 20:30, putand fi urmarit in direct pe Digisport.

Kontaveit-Ferro-09082020-cote

?1. Anett Kontaveit

Jucatoarea din Estonia, in varsta de 24 de ani, ocupa in prezent locul 22 in clasamentul WTA.

In ultimele sezoane a fost o prezenta constanta in jurul top 20 WTA, rezultatele sale fiind destul de constante la cel mai inalt nivel.

In turneul de la Palermo s-a descurcat excelent, pierzand doar 2 seturi in cele 4 meciuri disputate, impotriva Laurei Siegemund si a Elisabettei Cociaretto, in timp ce in semifinale a trecut in minimum de seturi de principala favorita, croata Petra Martic.

?2. Fiona Ferro

Jucatoarea de 23 de ani  din Franta se afla pe locul 52 WTA, urmand sa intre de saptamana vitoare in top 50 WTA.

Zgura reprezinta suprafata ei preferata, reusind anul trecut sa isi treaca in palmares trofeul de la Lausanne, turneu disputat in aceeasi perioada a anului.

Cu o serie de 8 victorii consecutive si fara nicio infrangere in turneele demonstrative premergatoare acestui turneu, Fiona Ferro a continuat forma buna si la Palermo, singurul set pierdut de frantuzoaica fiind in semifinale, impotriva Camilei Giorgi, o adversara redutabila.

?3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit o singura data la senioare, meciul datand din 2016, in turneul de hard indoor de la Pointier, unde Anett Kontaveit s-a impus cu 2-1 la seturi.

?4. Date statistice

Cele doua jucatoare traverseaza o forma foarte buna in aceasta saptamana, 1.53 e cota pentru ca meciul sa aiba peste 19.5 game-uri.
Anett Kontaveit porneste cu prima sansa in acest meci, fiind jucatoarea mai experimentata, 2.45 e cota pentru ca jucatoare din Estonia sa castige in minimum de seturi.

?5. Anett Kontaveit – Fiona Ferro cote pariuri

Kontaveit Ferro Ponturi Pariuri 09.08.2020

?6. Anett Kontaveit – Fiona Ferro ponturi pariuri

A. Kontaveit – F. Ferro ponturi pariuri

Chiar daca estonianca Anett Kontaveit este considerata favorita caselor de pariuri, datorita experientei superioare, consider ca Fiona Ferro are avantajul suprafetei de joc, avand astfel sansa sa controleze schimburile puternice de mingi din spatele terenului, schimburi ce i-au creat avantaj in intreaga saptamana la Palermo. Chiar daca se anunta un meci foarte echilibrat, ma astept ca Fiona Ferro sa ofere o replica solida adversarei sale, avand sansa de a-si trece in palmares un nou titlu WTA dupa cel castigat anul trecut la Lausanne.
A. Kontaveit – F. Ferro
Pronostic: 
F. Ferro +2.5 game-uri
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: