Kosovo – Malta ponturi pariuri 04.06.2021

Scris de Johnny04/06/2021

Worthersee Stadion din Klagenfurt gazduieste in aceasta seara meciul dintre Kosovo si Malta. Acesta va incepe de la ora 19:00 si este un duel care are un caracter amical.

⚽ 1. Kosovo.

Joaca astazi al doilea din cele patru amicale din aceasta vara. A inceput anul 2021 cu trei victorii obtinute in cele cinci meciuri jucate. A pierdut insa confruntarile cele mai importante, adica pe cele care au fost oficiale. Are acum un meci la indemana, avand in fata sa o adversara mai slaba din punct de vedere valoric.

Pe 1 iunie a intalnit-o pe San Marino si s-a impus fara emotii, cu scorul de 4-1. Joaca bine in fata echipelor mici si in general reuseste sa obtina victoria. Lotul este unul destul de bun in vederea acestui duel, avand cativa jucatori care joaca chiar in Serie A sau Bundesliga.

Ujkani, Celina si Muriqi ar fi cei mai importanti jucatori care rateaza aceasta confruntare.

⚽ 2. Malta.

Vine dupa un meci slab facut in fata Irlandei de Nord. A fost invinsa categoric, la scor de neprezentare. N-a mai castigat un meci din noiembrie. In aceasata primavara a produs o mare surpriza si a obtinut un egal in fata Slovaciei, echipa care s-a calificat la Campionatul European.

Sa nu uitam ca in toamna a incheiat pe locul secund grupa din Nations League. A intalnit atunci adversare slabe, insa nici Kosovo nu putem spune ca e o echipa foarte redutabila. Cert e ca are sanse sa obtina macar un egal in acest duel, asta desi cred ca cele mai bune pronosticuri 1×2 sunt pe victoria kosovarilor.

⚽ 3. Kosovo – Malta intalniri directe.

Cele doua formatii s-au mai intalnit de doua ori in 2018. In ambele confruntari Kosovo s-a impus fara niciun fel de probleme.

⚽ 4. Kosovo – Malta echipe probabile.

Kosovo (4-3-3): Ujkani – Vojvoda, Fazlijo, Rrahmani, Bajselmani – Idrizi, Kyeziu, Halimi – Zeneli, Muriqi, Kastrati.
Malta (3-4-1-2): Bonello – Shaw, Agius, Mbong – Camenzuli, Teuma, Kristensen, Mbong – Dimech – Montbello, Satariano.

⚽ 5. Kosovo – Malta cote pariuri.

La Winbet pariuri sportive avem o cota de 1.85 la peste 2.5 goluri. Pentru 1-2 goluri in prima repriza cota e de 1.55.

⚽ 6. Kosovo – Malta ponturi pariuri.

Kosovo – Malta ponturi pariuri

O vad mare favorita in acest meci pe Kosovo, o echipa mai puternica decat cea malteza. Cele doua formatii s-au intalnit si in 2018, iar in cele doua intalniri directe de atunci s-a vazut clar diferenta mare de valoare. Raportul de forte nu s-a prea schimbat nici in 2021, Kosovo avand mult mai multi jucatori valorosi.

Sa ne uitam putin peste cum cele doua grupari au inceput si seria de amicale din aceasta vara. Kosovo a invins-o clar pe San Marino, in timp ce Malta a pierdut la scor de neprezentare duelul cu Irlanda de Nord. Asadar, voi merge aici pe 1 solist, cel mai bun pronostic pentru acest duel.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Kosovo – Malta
Pronostic: 
1 solist
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: