Krasnodar – Chelsea ponturi pariuri 28.10.2020

Scris de Red28/10/2020

Dupa prima runda din grupa E din Liga Campionilor este egalitate perfecta in grupa, ambele partide terminandu-se la egalitate. Acum cred ca diferenta de valoare isi va spune cuvantul si Londonezii sunt mari favoriti sa se impuna. Totusi cota pentru solist este destul de mica, de aceea o sa o combin cu un interval de goluri.

1. Krasnodar.

In prima runda din grupa a remizat 1-1 in deplasarea din Franta de la Rennes, totusi rezultatul fiind nedrept fiindca francezii au avut foarte multe ocazii de gol.

Forma de moment este inconstanta pentru ca in ultimele 5 jocuri oficiale are 2 victorii, 2 infrangeri si un rezultat de egalitate.

Pentru aceasta confruntare antrenorul nu are jucatori despre care sa stie sigur ca sunt indisponibili. Totusi, sunt cateva semne de intrebare in ceea ce-i priveste pe Viktor Claesson, Ari, Dimitriy Stotskiy si Wanderson Maciel, acestia fiind incerti.

2. Chelsea.

Primul joc din aceasta grupa de Liga Campionilor a fost unul destul de plictisitor fiindca rezultatul final a fost 0-0 pe teren propriu in compania spaniolilor de la Sevilla, intr-un joc cu putine faze spectaculoase.

Forma de moment este destul de modesta fiindca in ultimele 5 jocuri oficiale are 4 rezultate de egalitate si o victorie.

Frank Lampard nu are probleme prea mari inainte de aceasta deplasare fiindca Billy Gilmour si Kepa sunt accidentati, iar Marcos Alonso este suspendat, insa acestia oricum nu fac parte din primul 11.

3. Intalniri directe

Aceasta va fi prima confruntare directa dintre cele 2 formatii, iar londonezii sunt mari favoriti sa se impuna chiar daca joaca in deplasare.

4. Krasnodar – Chelsea echipe probabile

Krasnodar (4-2-3-1): Safonov – Ramirez, Kaio, Sorokin, Petrov – Olsson, Gazinskiy – Cabella, Utkin, Smolinkov – Berg.

Chelsea (4-2-3-1): Mendy – James, Silva, Zouma, Chilwell – Kante, Jorginho – Pulisic, Havertz, Mount – Werner.

6. Krasnodar – Chelsea ponturi pariuri

Krasnodar – Chelsea ponturi pariuri

Chelsea nu poate fi prea multumita dupa rezultatul obtinut in prima runda fiindca a jucat pe teren propriu si sunt convins ca acum trupa lui Lampard vrea cele 3 puncte, chiar daca joaca in deplasare, fiindca intalneste cea mai slab cotata echipa din grupa.
Krasnodar a avut foarte mult noroc in deplasarea din Franta pentru ca a obtinut un punct deoarece Rennes a avut foarte multe ocazii sa inchida meciul.
In acest moment nu este o diferenta de forma prea mare intre cele 2 echipe, insa la capitolul valoare, Chelsea este net superioara, de aceea cred ca va reusi sa se impuna si sa inscrie cel putin 2 goluri.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Krasnodar – Chelsea
Pronostic: 
2 si 2-5 goluri
Cota: 
1.91 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: