Krejcikova – Pavlyuchenkova ponturi pariuri 12.06.2021

Scris de adrian198112/06/2021

Finala feminina de la Roland Garros le va pune fata in fata pe jucatoarea din Cehia, Barbora Krejcikova si pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul se va disputa incepand cu ora 16:00 pe Arena Philippe Chatrier si va fi transmis in direct pe Eurosport HD si Eurosport 4k.

1. Barbora Krejcikova

Barbora Krejcikova are 25 de ani si, inainte de turneul de la Roland Garros, ocupa locul 33 in clasamentul WTA. Are un sezon foarte bun, mai intai, pe hard, a reusit sferturi de finala la Melbourne si a jucat finala la Dubai, la Miami nereusind sa treaca de turul doi.

Ulterior, la turneele pe zgura, nivelul de joc al cehoaicei a crescut progresiv, a prins doar tur 3 la Roma fiind invinsa dupa un meci marathon de Swiatek, apoi, chiar inainte de Roland Garros a castigat turneul de la Strasbourg.

La Roland Garros a jucat sensational, eliminandu-le, pe rand pe: Kristina Pliskova, Alexandrova, Svitolina, Stephens, Gauff si pe Sakkari in semifinale dupa un meci memorabil care probabil va sta la baza introducerii hawk-eye si la turneele importante pe zgura.

2. Anastasia Pavlyuchenkova

Anastasia Pavlyuchenkova are 29 de ani si era putin mai bine clasata decat adversara sa inainte de acest turneu, pe locul 32 in ierarhia WTA. Inceputul anului n-a fost unul foarte bun pentru ea, la turneele disputate pe hard nu poate fi mentionat decat un tur 3 la turneul de la Melbourne.

Nici sezonul de zgura nu anunta parcursul ei de la Roland Garros, a jucat la Istanbul pierzand in primul tur la Potapova, dupa care a mai jucat doar la Madrid unde le-a invins pe Pliskova, Brady si Muchova dar a pierdut in semifinale la Sabalenka.

Roland Garros-ul a fost unul de vis pentru rusoaica, pana in finalala le-a eliminat pe: McHale, Tomljanovic, Sabalenka, Azarenka, Rybakina si Zidansek in semifinale, reusind sa se califice, in premiera, in finala unui turneu de grand slam.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit pana acum intr-un meci oficial, oarecum surprinzator avand in vedere ca ambele joaca de ceva timp in circuit. Asadar vom avea prima intalnire directa chiar in finala Roland Garros.

4. Cote pariuri

Asa cum ii sta bine unei finale, cotele arata un meci foarte echilibrat, Krejcikova este usor favorita, cu o cota de 1,78, o victorie a Pavlyuchenkovei avand cota de 2.08. Un meci scurt, de 2 seturi este cotat la 1.58, in timp ce pentru un meci de 3 seturi, pariorii primesc o cota de 2.38.

5. Barbora Krejcikova – Anastasia Pavlyuchenkova ponturi pariuri

Barbora Krejcikova – Anastasia Pavlyuchenkova ponturi pariuri

Le-am urmarit atent pe ambele jucatoare pe parcursul turneului, Krejcikova este noua Agnieszka Radwanska, e extrem de combativa, are un bagaj mare de lovituri si abordeaza tactic excelent fiecare meci.

De partea cealalta, Pavlyuchenkova serveste ceva mai bine, este mult mai agresiva la retur si pune mereu presiune pe serviciul adversarelor.

La cum au aratat meciurile celor doua in sferturi si semifinale, cred ca cel mai sigur pariu pe care-l pot gasi este cel pe numarul de break-uri. Ma astept la multe game-uri castigate contra serviciului, mai ales daca meciul va fi unul echilibrat si lung.
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Barbora Krejcikova – Anastasia Pavlyuchenkova
Pronostic: 
peste 7.5 break-uri
Cota: 
1.88 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: