Krim Ljubljana – Ramnicu Valcea ponturi handbal 22.02.2020

0

Ramnicu Valcea are sansa in aceasta seara de a obtine biletele pentru sferturile Champions League daca se va impune in deplasare contra celor de la Krim Mercator Ljubljana. Partida se va desfasura cu incepere de la ora 20.00, iar valcencele sunt principale favorite la obtinerea victoriei, insa o epidemie de gripa a lovit lotul oltencelor, numai putin de 9 jucatoare sunt afectate. 

Krim Ljubljana - Ramnicu Valcea ponturi handbal 22.02.2020@Gsp

?1. Krim Ljubljana

A venit cu doua puncte in grupa principala unde a inregistrat 3 esecuri din tot atatea meciuri jucate, 31-16 in deplasare la Ramnicu Valcea, 25-29 acasa in compania lui Brest Bretagne si 30-28 pe terenul lui Buducnost.

Gazdele numai au decat sansa victoriei in acest meci, oricare alt rezultat le va pune capat aventurii europene, dar ultimul succes in Champions League a fost inregistrat in luna noiembrie, contra lui Most.

Exceptand partida din Oltenia, Krim a avut prestatii ofensive destul de bune, minim 25 de reusite in celelalte 3 meciuri, in ultima a marcat 28 de goluri pe terenul lui Buducnost Podgorica. 

?2. Ramnicu Valcea

Florentin Pera se confrunta cu mari probleme de lot inaintea acestei partide, numai putin de 9 jucatoare au probleme de sanatate in urma unei adevarate epidemii de gripa izbucnite la echipa. 

Daca la Bistrita doar Cristina Florica si Irina Glibko aveau probleme, acum Ann Grette Norgaard, Alexandra Badea, Kristina Liscevici si Raluca Bacaoanu au fost afectate. Jelana Trifunovic si Mireya Gonzalez au stari de voma si dureri abdominale, lor li se adauga Fraga Fernandez accidentata.

In alte ordine de idei oaspetele s-au impus la mijlocul saptamanii in deplasarea de la Bistrita, partida contand pentru Cupa Romaniei, aceasta victorie a fost binevenita  pentru moralul jucatoarelor, ea venind dupa doua esecuri cu Gyor si Magura Cisnadie.

?3. Intalniri directe

Este a 10-a partida directa, Valcea are 6 victorii, iar Krim 3.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

?4. Krim Ljubljana – Ramnicu Valcea cote pariuri

 

                          Vezi AICI oferta completa de pariuri!+

?5. Krim Ljubljana – Ramnicu Valcea ponturi pariuri 

florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 69.2%
Castigate: 9/13
In oricare alte conditii Ramnicu Valcea era mare favorita sa se impuna in Slovenia, dar cu problemele actuale partida poate avea o alta turnura.

Krim a aratat destul de bine din punct de vedere ofensiv in ultimele 4 meciuri, exceptie cea din Oltenia, in rest a marcat 28 de goluri lui Buducnost si 25 lui Brest.

Ma tem ca defensiva lui Florentin Pera nu va avea aceleasi standarde, iar Krim va profita de asta si va marca mult mai mult decat in partida tur.

Campioana Sloveniei in ultimele 14 luni a marcat cu regularitate peste 23 de goluri indiferent de competitia in care a evoluat, doar doua echipe au reusit sa primeasca sub in acest interval, CSM Bucuresti si Gyor.

Krim Ljubljana - Ramnicu Valcea
Pronostic: Krim Ljubljana peste 23.5 goluriCota: 2.00

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here