Kristina Kucova – Simona Halep ponturi pariuri 01.09.2021

0

Simona Halep a obtinut o victorie de moral in primul tur impotriva Camilei Giorgi, in timp ce turul secund se anunta unul mult mai facil pentru cea mai titrata jucatoare din Romania, urmand sa o intalneasca pe Kristina Kucova. Duelul dintre cele doua este programat in cursul zilei de miercuri si va putea fi urmarit in direct pe canalele Eurosport.

1. Kristina Kucova

Jucatoarea din Slovacia, in varsta de 31 ani, se afla in prezent pe locul 111 in clasamentul WTA, avand o vara decenta in turneele de zgura.

Dupa un incpeut de sezon total nefast, Kristina Kucova a disputat surprinzator finala de la Gdynia in urma cu 1 luna, unde s-a recunoscut invinsa in ultimul act de Maryna Zanevska.

In acest turneu a pierdut in ultimul tur de calificari, insa a prins o pozitie de Lucky Looser pentru a accede pe tabloul principal, unde a invins-o pe Ann Li, in minimum de seturi.

2. Simona Halep

Simona Halep incearca sa reajunga in top 10 WTA printr-un rezultat bun la US Open, ocupand in prezent locul al 13-lea.

Din punct de vedere fizic, romanca a parut la 100%, jocul sau fiind unul excelent impotriva Camilei Giorgi, atat ca lovituri, cat si ca deplasare in teren.

A avut parte de un prim tur extrem de solicitant, insa victoria impotriva unei jucatoare intr-o forma excelenta precum Camila Giorgi ii ofera un moral excelent pentru meciurile urmatoare Simonei.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc prima confruntare directa.

4. Cote pariuri

Simona Halep a castigat clar in primul tur, iar pentru un succes obtinut de jucatoarea din Romania cu un handicap de -5.5 game-uri avem o cota de 1.65.

Kristin Kucova traverseaza o forma excelenta in aceasta perioada, iar pentru un set castigat de jucatoarea din Slovacia putem profita de o cota de 2.80.

5. Kristina Kucova – Simona Halep ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 66.7%
Castigate: 8/12
Simona Halep s-a dovedit jucatoarea mai experimentata in primul tur impotriva Camilei Giorgi, obtinand o victorie de moral in primul tur la US Open.

Kristina Kucova a beneficiat de o pozitie de Lucky Looser pentru a accede pe tabloul principal de concurs, urmand sa fie un adversar facil pentru Simona.

Chiar daca aceasta vara a fost una decenta pentru Kucova, este o diferenta uriasa intre jocul celor doua jucatoare, iar Simona se va impune cu usurinta in acest duel, la o diferenta considerabila de game-uri

Kristina Kucova - Simona Halep
Pronostic: Simona Halep & Sub 18.5 game-uri Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here