Kyle Edmund – Fernando Verdasco ponturi pariuri 03.07.2019

0

Unul dintre cele mai asteptate meciuri ale fanilor britanici pentru ziua de miercuri este acela dintre Kyle Edmund si spaniolul Fernando Verdasco. Meciul se anunta unul extrem de spectaculos si de disputat, urmand sa aiba loc in jurul orei 16:15 si poate fi urmarit pe aplicatia Eurosport Player.

Edmund-Verdasco-03072019

1. Kyle Edmund

Jucatorul britanic in varsta de 24 de ani ocupa in prezent locul 30 in clasamentul ATP, fiind intr-o usoara scadere, la inceputul acestui sezon fiind pe pozitia a 14-a.

Singurul rezultat notabil al acestui sezon l-a obtinut in turneul Challenger de la Indian Wells, reusind sa isi adjudece trofeul, in rest rezultate au lipsit cu desavarsire.

Sezonul de zgura a fost extrem de nefast, reusind foarte putine victorii, in timp ce pe gazon s-a descurcat mult mai bine, ajungand pana in semifinale la Eastbourne, iar in primul tur la Wimbledon l-a invins in 3 seturi pe spaniolul Jaume Munar.

2. Fernando Verdasco

Veteranul jucator spaniol ajuns la varsta de 35 de ani, ocupa in prezent locul 37 ATP, mentinand un nivel ridicat al tenisului.

A fost un jucator constant pe tot parcursul anului, ajungand aproape in fiecare turneu pana in turul al 3-lea.

Poate putin surprinzator, pare sa se descurce excelent si pe iarba, venind la Wimbledon dupa un sfert de finala la Eastbourne, iar in primul tur l-a invins in 3 seturi pe polonezul Kamil Majchrzak.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit de 2 ori pana in acest moment, ambele fiind castigate de Fernando Verdasco. Cele doua partide s-au terminat de fiecare data in set decisiv.

4. Date statistice

Meciurile directe precedente au fost decise in set decisiv, 1.47 e cota pentru un meci cu peste 3.5 seturi.
Fernando Verdasco a castigat ambele intalniri precedente intre cei doi, 2.35 e cota pentru victoria jucatorului din Spania.

6. Kyle Edmund – Fernado ponturi pariuri

Britanicul porneste usor favorit in aceasta confruntare, avand de partea sa sustinerea publicului gazda, insa Fernando Verdasco a aratat un joc foarte solid in primul tur de la Wimbledon.

Meciul se anunta unul foarte spectaculos si echilibrat, fiind greu de crezut ca unul dintre cei doi jucatori vor reusi sa isi impuna stilul de joc pe toata durata intalnirii si sa se impuna in minimum de seturi.

Pronosticul meu pentru acest duel este o partida lunga, decisa in 4 sau 5 seturi, „momentumul” urmand sa fie de ambele parti ale fileului, meciul anuntandu-se unul foarte lung.


K. Edmund - F. Verdasco
Pronostic: Peste 3.5 seturiCota: 1.47Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here