Lazio – Bayern ponturi pariuri 23.02.2021

Scris de Kareka23/02/2021

Pentru ziua de marti vom avea doua „finale” in Liga Campionilor, una din acestea fiind duelul dintre Lazio si Bayern, de la care ne asteptam sa vedem pur si simplu spectacol. Vom fi ochi si urechi de la ora 22:00, acest meci putand fi vizionat pe Telekom Sport.

⚽ 1. Lazio.

Vine dupa o victorie de moral din ultima etapa de campionat, cand a castigat in fata Sampdoriei cu scorul de 1-0, prin golu marcat de spaniolul Luis Alberto, in minutul 24. Aceasta victorie o tine pe locul 4 in Serie A, la egalitate de puncte cu rivalii de la AS Roma, dar cu un golaveraj mai slab.

A trecut fara prea mari emotii de grupele Ligii Campionilor cu 10 puncte obtinute in cele 6 etape, la 3 puncte in spatele nemtilor de la Dortmund. Are 3 absente importante pentru acest meci, Luiz Felipe, Stefan Radu si Thomas Strakpsha, toti accidentati.

Ciro Immobile este cel mai bun marcator al echipei atat in campionat, cat si in Liga Campionilor, in Serie A reusind 14 goluri, iar in competitita europeana 5.

⚽ 2. Bayern.

Detinatoarea en-titre a trofeului Ligii Campionilor, nu trece printr-o forma foarte buna in Bundesliga, ajungand la 2 meciuri fara victorie. In ultima runda a fost invinsa de Frankfurt cu scorul de 2-1, prin goluri marcate inca din prima repriza de Dalchi Kamada si Amin Younes.

Prin aceste 2 partide nefericite, i-a dat sanse lui Leipzig sa se apropie si mai spere la castigarea Bundesligii. In grupele Ligii Campionilor a fost neinvinsa, reusind sa acumuleze 16 puncte din 18 posibile, singurul meci in care nu a castiga fiind deplasarea de la Atletico Madrid.

Are 8 jucatori indisponibili pentru acest duel, Dieco Costa, Tanguy Kouassi, Thomas Muller, Alexander Nubel, Benjamin Pavard, Malik Tillman, Corentin Tolisso si Serge Gnabry, toti fiind accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe

Nu s-au intalnit pana acum in vreun meci.

⚽ 4. Lazio – Bayern echipe probabile:

Lazio (4-4-2) : Reina – Marusic, Acerbi, Akpa-Akpo, Hoedt – Correa, Milinkovic-Savic, Leiva, Lazzari – Immobile, Luis Alberto.
Bayern (4-2-3-1) :
Neuer – Davies, Alaba, Boateng, Sule – Hernandez, Kimmich – Coman, Goretzka, Sane – Lewandowski.

⚽ 5. Lazio – Bayern cote pariuri

Multe pariuri cu cote interesante pentru acest meci la Superbet, pentru Bayern sa conduca la pauza sau la final este cota 1.49, acesta putand fi jucat cu siguranta in combinatie cu biletul zilei cota 2.

⚽ 6. Lazio – Bayern ponturi pariuri

Lazio -Bayern ponturi pariuri

Unul dintre cele mai interesante dueluri ale saptamnii in Liga Campionilor va avea loc la Roma, meci de la care ne asteptam, pur si simplu sa ne impresioneze. Vor juca doua echipe puternice atat in propriile campionate, cat si in Europa.
Nemtii sunt obligati sa isi apere trofeul si bineinteles vor face tot posibilul sa isi usureze calificarea inca din tur. Mizez pe un meci cu goluri multe avand in vedere ca se intalnesc doi atacanti pur sange, Immobile la gazde si Lewandowski la nemti. In ultimele 2 etape de campionat, Bayern a aratat ca nu este chiar invincibila si ca are carente mari in defensiva. Chiar daca este destul de tentanta cota pentru victoria oaspetilor, voi miza totusi pe faptul ca ambele echipe vor inscrie si ca vor fi minim 3 goluri in meci.
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Lazio -Bayern
Pronostic: 
GG&3+
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: