Lazio – Bologna ponturi pariuri 24.10.2020

Scris de chiriladavid2524/10/2020

Pe Olimpico din Roma, Lazio va primi vizita formatiei Bologna, intr-un joc care va conta pentru runda cu numarul 5 de Serie A. Partida va incepe de la ora 21:45 si se anunta a fi una spectaculoasa, buna de urmarit, echipa gazda fiind cotata cu prima sansa la victorie.

Lazio Bologna Cote Pariuri 24102020

⚽ 1. Lazio.

Are un inceput slab de campionat, avand doar 4 puncte adunate in 4 runde, golaverajul fiind la fel de slab, 4 goluri marcate si 8 primite. In campionat, s-a facut de rusine in ultima runda, fiind invinsa de Sampdoria cu scorul de 3:0, un meci la capatul caruia Simone Inzaghi a admis faptul ca formatia gazda a fost mai buna, ceea ce se intampla foarte rar.

S-a impus insa in Liga Campionilor, acasa, cu Borussia Dortmund, unde a profitat din plin de greselile adversarului, fructificand greselile in goluri. De la gazde vor absenta Escalante, Lazzari, Lulic, Sergiu Radu si Vavro, toti accidentati. Noua achizitie, Muriqi are sanse de a prinde minute in acest joc.

⚽ 2. Bologna.

E vecina de clasament cu adversara din acest joc, asta chiar daca a obtinut doar 3 puncte in 4 partide. Acele 3 puncte au fost luate pe teren propriu cu Parma, intr-un succes 4:1, pierzand pe rand cu Milan, Benevento si Sassuolo.

Infrangerea cu Sassuolo a fost una foarte dureroasa, Bologna conducand cu 3:1 in minutul 60, fiind intoarsa pana in minutul 77. „Alegeri obligatorii”, cum ar spune italienii, pentru Sinisa Mihajlovic, care nu poate conta pentru acest meci pe fundasii laterali Dijks si De Silvestri, pe mijlocasii centrali Medel si Poli si nici pe aripa dreapta ofensiva, Skov Olsen, toti accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe

Doar 2 succese are Lazio in precedentele 5 intalniri directe, toate de campionat, inregistrand si 3 rezultate de egalitate. In sezonul precedent, cele doua formatii au remizat la Bologna, scor 2:2, Lazio impunandu-se acasa, scor 2:0.

⚽ 4. Lazio – Bologna echipe probabile:

Lazio (3-5-2): Strakosha; Acerbi, Luis Felipe, Patric; Fares, Luis Alberto, Leiva, Milenkovic-Savic, Marusic; Immobile, Correa.
Bologna (4-2-3-1): Skorupski; Hickey, Tomiyasu, Danilo, Mbaye; Svanberg, Schouten; Barrow, Soriano, Orsolini; Palacio.

⚽ 5. Lazio – Bologna cote pariuri

Lazio Bologna Cote Pariuri

⚽ 6. Lazio – Bologna ponturi pariuri

Lazio – Bologna ponturi pariuri

Nu poti sa stii deloc cum se va prezenta Bologna, cum nu poti sa stii ce fata va avea si Lazio, astfel cred ca cel mai bun pariu pentru acest meci e cel pe goluri, pe minim 3 goluri inscrise.

Si sunt sanse bune ca acest pariu sa fie castigator, niciuna dintre echipe neavand jucatori depistati cu Covid, ambii antrenori putand alinia un prim 11 care sa ofere un meci de calitate, un meci, de ce nu, cu goluri marcate in ambele porti.

Bologna tocmai vine dupa o partida in care s-au marcat 7 goluri, o infrangere cu Sassuolo, infrangere care ii va motiva sa joace bine in acest joc, in timp ce Lazio vine dupa victoria la scor cu Borussia Dortmund, scor 3:1, avand astfel un moral ridicat inaintea acestui meci.
Lazio – Bologna
Pronostic: 
Peste 2.5 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: