Lazio – Fiorentina ponturi pariuri 06.01.2021

Scris de Bmg05/01/2021

Un joc foarte frumos se anunta miercuri in Serie A, pe Olimpico din Roma, acolo unde gazdele de la Lazio dau piept cu Fiorentina. Ai pariat ceva? Sa stii ca echipa gazda are prima sansa la Betfair, acolo unde primesti 500 RON bonus la prima depunere. Toate informatiile despre oferta le gasesti in articolul Cod bonus Betfair. Ora de start este 16.00.

⚽ 1. Lazio.

Nimeni nu se gandea la un sezon atat de slab din partea romanilor, care in acest moment ocupa abia locul 9 in Serie A. A remizat etapa trecuta, in deplasare cu Genoa (1-1).

Lazio este intr-o forma destul de slaba, avand o singura victorie in ultimele 5 etape. Foarte modest se descurca pe teren propriu, acolo unde are doar 2 victorii din 7 partide in campionat. Ramane o trupa spectaculoasa, care in general marcheaza si incaseaza.

Sunt cateva absente notabile in tabara echipei gazda, care nu poate conta miercuri pe Correa, Fares, Parolo și Lulic.

⚽ 2. Fiorentina.

Trupa viola sta si ea foarte slab in campionat, ocupand abia locul 14 in Serie A. Nu marcheaza foarte mult si tocmai de aceea are un golaveraj negativ.

Fiorentina nu pierde de 4 etape, insa voi preciza ca in 3 dintre ele a remizat. Runda trecuta a dezamagit acasa in fata celor de la Bologna, cu un meci terminat fara goluri. Nu este chiar o echipa de teren strain, castigand o singura deplasare din cele 7 de campionat.

Vorbind acum despre problemele de lot, trebuie spus ca va lipsi doar Patrick Cutrone.

⚽ 3. Lazio – Fiorentina intalniri directe.

Lazio a fost echipa mai buna in ultima perioada si este neinvinsa de 7 partide contra acestui adversar, chiar castigand 5 dintre ele. Romanii s-au impus la ambele jocuri din campionatul trecut, asa ca statistica recomanda pronosticuri 1×2 pe ei.

⚽ 4. Lazio – Fiorentina echipe probabile.

Lazio (5-4-1) : Reina – Luiz Felipe, Acerbi, Radu – Lazzari, Milinkovic-Savic, Escalante, L. Alberto, Marusic – Immobile, Caicedo.
Fiorentina (3-4-3) : Dragowski – Milenkovic, Pezzella, Igor – Caceres, Amrabat, B. Valero, Castrovilli, Biraghi – Ribery, Vlahovic.

⚽ 5. Lazio – Fiorentina cote pariuri.

Am analizat pariurile speciale din oferta Betfair iar cota de 3.75 pentru „Ciro Immobile primul marcator” mi se pare de incercat. Tot la Betfair avem o cota de 2.60 pentru pariul „peste 1.5 goluri in prima repriza”.

⚽ 6. Lazio – Fiorentina ponturi pariuri.

Lazio – Fiorentina ponturi pariuri

Pentru mine, echipa gazda porneste favorita clara aici si o sa pariez in pauza sau final pe ea. Joaca acasa, are un lot net superior, asa ca nu m-ar mira sa se impuna lejer.

Sa nu uitam ca Lazio este una dintre echipele de UCL ale Italiei, plus ca are mare nevoie de puncte. Da peste un adversar facil, pe are il domina la disputele directe, castigand 5 din anterioarele 7. In plus, Fiorentina are evolutii slabe in acest sezon pe teren strain.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Lazio – Fiorentina
Pronostic: 
Pauza sau final – Lazio
Cota: 
1.60 @

Lazio – Fiorentina ponturi pariuri

Alteori era un derby al Italiei, insa in ultimele sezoane s-a creat o diferenta foarte mare intre cele 2 formatii, Lazio fiind una din fortele din Serie A, iar Fiorentina are probleme mari in a se clasa in prima jumatate a clasamentului.
Totusi, nu voi miza pe solist fiindca forma gazdelor este modesta si am ales piata golurilor.
Toate meciurile de acasa ale lui Lazio au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 6 din cele 7 deplasari ale Fiorentinei. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 2 si 4 goluri in aceasta partida.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Lazio – Fiorentina
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: