Lazio – Fiorentina ponturi pariuri 27.06.2020

Scris de Radu Oprea27/06/2020

Lazio si Fiorentina se dueleaza pe Olimpico din Roma cu incepere de la ora 22:45. Mai jos gasiti informatii utile in opinia mea despre ambele combatante. Totodata, am pregatit si un pronostic care ne poate dubla investitia.

Lazio Fiorentina Cote Pariuri 27062020

⚽1. Lazio

Are sanse la titlu, dupa 27 de etape ea avand 62 de puncte, cu 4 mai putine decat liderul Juventus. In ultimele 5 partide a inscris, insa doar in 2 dintre ele a scapat fara sa primeasca cel putin un gol.

Vine dupa un esec la Atalanta, dar inainte de asta avusese 4 victorii la rand si o serie de 7 dueluri la rand fara infrangere. Acasa in acest campionat este neinvinsa si din 14 jocuri a castigat 11, deci este o forta acolo.

Bobby Adekanye are probleme musculare si se pare ca nu va fi apt de joc. Lucas Leiva a suferit o accidentare la unul dintre genunchi si mai dureaza pana revine. Pe lista celor anuntati ca fiind indisponibili mai sunt Luiz Felipe si Senad Lulic.

⚽2. Fiorentina

Nu a avut un parcurs prea bun si este pe 13, iar in primele 27 de runde a adunat 31 de puncte, cu 6 mai mult decat Lecce care se afla pe primul loc retrogradabil. In 4 din ultimele 5 meciuri a marcat si ea si adversara, exceptia fiind un 0-0 la Udinese.

E fara infrangere de 4 dispute, insa in precedentele 3 a terminat la egalitate. Are un singur esec in ultimele 5 deplasari, la Juventus, iar in acest timp a obtinut 2 victorii, una fiind la Napoli, trupa de top in Serie A.

Federico Chiesa este suspendat din cauza cumului de cartonase galbene. Martin Caceres a fost eliminat in luni, cu Brescia si de asemenea va lipsi. Nici antrenorul Giuseppe Iachini nu va fi pe banca dupa ce a fost trimis in tribuna. Christian Kouame este accidentat.

⚽3. Intalniri directe

Lazio este neinvinsa in precedentele 6 astfel de confruntari, iar pe 4 le-a castigat. In turul acestui campionat s-a impus cu 2-1, iar in ultimele 2 dati, acasa, a facut-o cu 1-0.

⚽4. Lazio – Fiorentina echipe probabile:

Lazio (3-1-4-2): Strakosha – S. Radu, Acerbi, Patric – D. Cataldi – Lazzari, Milinkovic-Savic, L. Alberto, J. Lukaku – Immobile, F. Caicedo.
Fiorentina (4-3-3): Dragowski – Lirola, Pezzella, Ceccherini, Dalbert – Duncan, Pulgar, Badelj – Sottil, Vlahovic, Cutrone.

⚽5. Lazio – Fiorentina cote pariuri

Lazio Fiorentina Cote 27062020

⚽6. Lazio – Fiorentina ponturi pariuri

Lazio – Fiorentina ponturi pariuri

E limpede ca Lazio este echipa mai puternica, cu un lot mai valoros, iar ea va avea si antrenorul pe banca, acest aspect fiind important. Nu cred insa ca va face scor pentru ca trupa vizitatoare are o defensiva bine pusa la punct.

Gruparea din capitala Italiei are avantajul terenului propriu si o victorie este impetuos necesara in lupta pentru titlu. Doar 3 formatii au incurcat-o acasa in aceasta editie de Serie A. In 8 din cele 11 succese avute de ea acolo s-a inscris de maxim 4 ori.

Fiorentina are un complex impotriva acestui adversar. Ea a pierdut 4 din precedentele 5 intalniri cu aceasta, iar in 3 dintre aceste infrangeri au fost cel mult 3 reusite, scenariu care sper eu sa se repete si acum.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Lazio – Fiorentina
Pronostic: 
1 & sub 4,5 goluri
Cota: 
2.02 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: