Lazio – Parma ponturi pariuri 21.01.2021

Scris de Andrei-Chirita21/01/2021

Ultimul meci din optimile de finala ale Cupei Italiei va avea loc de la ora 22:15 pe Stadio Olimpico. Lazio o infrunta pe Parma, formatie aflata in zona rosie din Serie A, iar cu siguranta ne asteapta o partida spectaculoasa.

⚽ 1. Lazio

Inzaghi nu reuseste sa o mentina pe Lazio in primele locuri ca in stagiunea precedenta, dar iata ca noul an aduce o schimbare in bine pentru formatia sa. Alb-albastrii se afla pe locul 7 cu 31 de puncte, la doar 3 distanta de zona de UCL, dar intr-o forma extraordinara.

Lazialii au ajuns la 3 victorii consecutive in Serie A, si par sa nu se opreasca aici. Ultima victima a fost chiar Roma, scor 3-0, dupa ce Luis Alberto a reusit o dubla.

Correa, Strakosha, Lulic si Fares sunt accidentati si nu vor fi prezenti la aceasta partida.

⚽ 2. Parma

Echipa lui D’Aversa se afla pe locul 19 in Serie A cu doar 13 puncte dupa 18 etape, bifand doar 2 succese in intreaga stagiune. Are cel mai slab atac cu doar 14 goluri, insa pare sa anunte revenirea dupa ultima etapa.

A scos un egal pe terenul lui Sassuolo, scor 1-1, desi a avut doar 2 ocazii pe durata celor 90 de minute. A reusit sa treaca in saisprezecimi destul de chinuit de Cosenza, scor 2-1, o formatie din Serie B.

Gagliolo, Osorio, Laurini si Karamoh nu vor fi la dispozitia antrenorului italian datorita unor probleme medicale.

⚽ 3. Intalniri directe

Am avut parte deja de prima intalnire din acest sezon intre cele doua formatii chiar in urma cu 10 zile. Lazio reusea sa se impuna cu 2-0 pe terenul Parmei, desi scorul ar fi trebui sa fie mai mare avand in vedere numarul de ocazii.

⚽ 4. Lazio – Parma echipe probabile

Lazio (3-5-2): Reina – Radu, Hoedt, Patric – Marusic, Akpa Akpro, Escalante, Milinkovic-Savic, Lazzari – Immobile, Muriqi

Parma (3-5-2): Sepe – Pezzella, Alves, Busi – Kurtic, Sohm, Brugman, Cyprien, Kucka – Gervinho, Cornelius

⚽ 5. Lazio – Parma cote pariuri

Poti paria pe o cota de 2.20 pentru un gol marcat de Muriqi, atacantul lazialilor, chiar la Betfair. Citeste articolul Pareri Betfair daca vrei sa vezi opiniile jucatorilor despre cel mai mare site de betting exchange din lume.

⚽ 6. Lazio – Parma ponturi pariuri

Lazio – Parma ponturi pariuri

Este un meci de cupa, iar cu siguranta lucrurile vor sta altfel fata de partida din urma cu cateva zile. Parma si-a schimbat antrenorul, iar atitudinea jucatorilor a fost alta in meciul cu Sassuolo, fiind jocul care le-a redat din nou increderea prin punctul castigat.
Lazio nu va ceda atat de usor impotriva penultimei clasate, dar cu siguranta nu va exista acelasi grad de concentrare ca in campionat, cel putin la nivel defensiv.
Privind la rezultatele neasteptate din celalalte optimi de finala, voi merge pe un rezultat de ambele marcheaza, fiind increzator in echipa lui D’Aversa ca poate contribui si ea pe tabela cu cel putin o reusita.
Lazio – Parma
Pronostic: 
Ambele marcheaza
Cota: 
1.85

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: