Lazio – Roma ponturi pariuri 19.03.2023

Scris de Zamfi18/03/2023
1
2.82
X
3.05
2
2.72
Lazio
Roma
COTA PONT
1.52

Derby della Capitale se joaca Duminica seara de la ora 19:00 pe Stadionul Olimpico intre Lazio si AS Roma. Davide Massa va fi arbitrul de centru, iar partida se poate urmari pe programele Digi Sport 3, Orange Sport si Prima Sport 3.

Lazio

  • Trupa lui Sarri vine dupa o eliminare din optimile Conference League in fata olandezilor de la AZ Alkmaar, pierzand ambele manse cu acelasi scor 1-2.
  • In campionat se afla pe locul 3 cu un total de 49 de puncte, la un punct sub Inter (2), la unul peste AC Milan (4) si la doua peste marea rivala din oras, AS Roma (5).
  • In ultima etapa a remizat 0-0 intr-o deplasare destul de incomoda, pe terenul Bologniei. Acest rezultat de egalitate venea dupa un succes meritos, 1-0 pe terenul liderului Napoli.
  • Indisponibilitatile celor de la Lazio pentru acest joc sunt, Cirro Immobile, accidenatat si Matias Vecino, suspendat din cauza cumului de cartonase galbene.

AS Roma

  • Trupa lui Mourinho vine dupa o calificare in sferturile Europa League, reusind sa elimine pe Real Sociedad, dupa 2-0 acasa si 0-0 in deplasare. Feyenoord este adversara din sferturi.
  • In Serie A se afla pe locul 5, dar este la doar 3 puncte de locul secund, ocupat inaintea acestei etape de Inter. Are un total de 47 de puncte obtinute in 26 de meciuri, golaveraj 35:25.
  • Este fara victorie in ultimele 5 deplasari consecutive, timp in care a inregistrat 2 remize si 3 infrangeri. In ultimul meci din Serie A disputata afara a pierdut surprinzator 1-2 pe terenul ultimei clasate Cremonese.
  • Nu vor juca in acest duel Darboe, accidentat si Kumbulla, suspendat dupa cartonasul rosu primit in meciul cu Sassuolo. Incerti sunt Karsdorp, Llorente si Solbakken.

Intalniri directe

Lazio a castigat cu 1-0 in partida tur din Serie A Italia. De remarcat ca in 4 dintre ultimele 5 meciuri directe doar o echipa a marcat. Ultima victorie a lui AS Roma considerata in deplasare a fost in 2016.  

Echipe probabile

lazio

19:00

roma

Provedel 

Marusic

Casale

Romagnoli

Hysaj

 Milinkovic-Savic

Cataldi

 Luis Alberto

Pedro

F. Anderson

Zaccagni

echipament bzc

Rui Patrico 

Mancini

Smalling

Ibanez

Zalewski

Matic

 Cristante,

Spinazzola

 Dybala

 Pellegrini

 Abraham

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

In oferta celor de la Betano gasesti o cota de 2.52 pentru selectia peste 2.5 goluri in meci si 1.72 pentru NGG (nu marcheaza ambele).

Lazio – Roma ponturi pariuri

Avand in vedere faptul ca este un derby al Romei ma astept ca ambele formatii sa joace ofensiv. Voi miza pe faptul ca se vor inscrie cel putin doua goluri in meci, cota fiind destul de buna pentru un duel de acest nivel.

Lazio a castigat in partida tur si e neinvinsa in ultimele 5 derby-uri jucate ”acasa” (s-a impus de 3 ori si a remizat in doua randuri). AS Roma este o formatie inconstanta si asta se vede in rezultate. A pierdut cu Cremonese, apoi a invins Juventus pentru ca in ultima runda sa cedeze acasa 3-4 cu Sassuolo.

Asadar, orice se poate intampla in acest derby si cred ca varianta golurilor este unul dintre cele mai bune pronosticuri ale etapei cu numarul 27 in Serie A.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Lazio – Roma
Pronostic: 
Peste 1.5 goluri
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: