Lazio – Sampdoria ponturi pariuri 20.02.2021

Scris de Radu Oprea19/02/2021

Batranul Stadio Olimpico din Roma gazduieste partida dintre Lazio si Sampdoria. Ea va fi arbitrata de catre o brigada condusa la centru de Davide Massa. Mai jos gasiti detalii si statistici despre cele doua echipe, dar si un pont cu o cota atractiva.

⚽1. Lazio

Se afla pe locul al 7-lea si are 40 de puncte dupa 22 de etape parcurse. A avut 30 de meciuri in acest sezon si singurul in care nu a inscris e cel din tur cu adversara de acum, insa doar in 5 dintre ele nu a primit gol, deci apararea sufera.

Are 7 victorii in ultimele 9 confruntari, pasii gresiti fiind esecurile cu Atalanta din Cupa si Inter in campionat. Pe teren propriu s-a impus in precedentele 6 dueluri, deci este una dintre echipele de fotbal din Italia care este foarte puternica acasa, cel putin recent.


Luis Felipe, Thomas Strakosha si Felipe Caicedo au probleme medicale si din acest motiv nu vor putea fi utilizati. In rest insa, Simone Inzaghi are tot lotul la dispozitie, iar romanul Stefan Radu are sanse mari sa fie titular.

⚽2. Sampdoria

Ocupa pozitia a 10-a, iar in primele 22 de runde a reusit sa adune 30 de puncte. In 6 din ultimele 7 partide a marcat, insa doar intr-una dintre ele nu a incasat gol.

S-a impus in 3 din precedentele 5 jocuri, in celelalte 2 remizand cu Benevento si fiind invinsa de Juventus. A castigat doar una din ultimele 4 deplasari si pe 2 dintre ele le-a pierdut, asadar nu straluceste pe teren strain.

Manolo Gabbiadini se recupereaza dupa o accidentare, insa reveniera sa pe gazon va mai dura ceva timp. El este insa singurul jucator al echipei pregatite de legendarul Claudio Ranieri care va lipsi.

⚽3. Intalniri directe

Sampdoria a castigat in turul acestui campionat, surprinzator in opinia mea, la scor de neprezentare, 3-0 asadar. Inainte de asta Lazio avusese 3 victorii la rand si asta m-a ajutat cand m-am gandit la capitolul ponturi pariuri.

⚽4. Lazio – Sampdoria echipe probabile:

Lazio (3-5-2): P. Reina – S. Radu, Acerbi, Patric – Marusic, Milinkovic-Savic, L. Leiva, L. Alberto, Lazzari – Immobile, Muriqi.
Sampdoria (4-4-2): Audero – Augello, Colley, Yoshida, Bereszynski – Jankto, Ekdal, A. Silva, Candreva – K. Balde, Quagliarella.

⚽5. Lazio – Sampdoria cote pariuri

Pentru minim 2 goluri in prima repriza cota la Superbet este de 2.32.
Casa de pariuri Superbet ne ofera o cota de 2.45 daca mizam pe 1/1.

⚽6. Lazio – Sampdoria ponturi pariuri

Lazio – Sampdoria ponturi pariuri

Lazio este echipa mai puternica si in mod normal ar trebui sa castige aceasta partida. Are un lot mai valoros si dispune de avantajul terenului propriu. In plus, sunt de parere ca trupa vizitatoare va veni sa se apere si asta va limita scorul.

Stefan Radu si compania nu isi permit un pas gresit pentru ca sunt pe 7, la egalitate cu Napoli si Atalanta care sunt deasupra lor in clasament. S-au impus in ultimele 6 dueluri de acasa si in toate aceste succese am avut parte de maxim 3 reusite pe tabela de marcaj.

Sampdoria a avut doar 4 deplasari grele in aceasta editie de Serie A, iar in 3 dintre ele, cele de la Juventus, Napoli si Roma, a pierdut. Totusi, in aceste infrangeri s-a inscris de maxim 3 ori, cele mai multe goluri ea primindu-le la Torino, unde a fost invinsa cu 3-0.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Lazio – Sampdoria
Pronostic: 
1 & 0-4 goluri
Cota: 
2.01 @

Lazio – Sampdoria ponturi pariuri

Este o confruntare intre 2 formatii care se afla in forma buna de aceea ma astept sa fie un joc spectaculos, cu multe ocazii de gol la ambele porti. De aceea am ales sa merg pe un pronostic pe goluri.
10 din cele 11 meciuri jucate pana acum de Lazio pe teren propriu au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 10 din cele 11 deplasari ale Sampdoriei.
In concluzie, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta confruntare sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Lazio – Sampdoria
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.68 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: