Lazio – Sassuolo ponturi pariuri 24.01.2021

Scris de Red23/01/2021

Duminica seara la ora 19:00 va incepe confruntarea dintre Lazio si Sassuolo de pe Stadio Olimpico din Roma si cred ca va fi un joc foarte spectaculos fiindca ambele formatii se descurca bine pe partea ofensiva si punctele puse in joc sunt foarte importante, ambele fiind in lupta pentru un loc european.

Lazio

Face un sezon destul de modest pentru ca in 18 runde a acumulat numai 31 de puncte si astfel este pe locul 7. A marcat 30 de goluri si a primit 25. Este la 3 puncte distanta de ulimul loc de Liga Campionilor.

Forma de moment este decenta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere.

Luiz Felipe, Danilo Cataldi si Luis Alberto sunt accidentati si nu vor face parte din lot.

Sassuolo

Face un sezon bun pentru ca in 18 etape a strans 30 de puncte si astfel este pe locul 8. A marcat 31 de goluri si a primit 27. Este la doar 3 puncte distanta de ultimul loc european.

Forma de moment este inconstanta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 victorii, 2 infrangeri si un rezultat de egalitate.

Filippo Romagna, Domenico Berardi si Jeremie Boga sunt accidentati si nu vor face deplasarea. De asemenea, Chiriches este suspendat.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori fiindca joaca an de an in Serie A si in general au fost meciuri spectaculoase. Ultima data au jucat in iulie anul trecut atunci cand Sassuolo s-a impus cu 2-1 in deplasare.

Lazio – Sassuolo echipe probabile

Lazio (3-5-2): Reina – Radu, Acerbi, Patric, – Marusic, Milinkovic-Savic, Leiva, Akpro, Lazzari – Immobile, Caicedo.

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli – Toljan, Santos, Ferrari, Rogerio – Obiang, Locatelli – Traore, Djuricic, Haraslin – Caputo.

Lazio – Sassuolo cote pariuri

Nu stiu daca ai observat, dar majoritatea pronosticurilor din Serie A se bazeaza pe goluri fiindca media este foarte ridicata. Este de incercat si cota de 1.60 de la Publicwin pentru cel putin 3 goluri inscrise.

Lazio – Sassuolo ponturi pariuri

Lazio – Sassuolo ponturi pariuri

Dupa cum spuneam si la inceput, cred ca va fi un joc foarte spectaculos fiindca ambele formatii lupta pentru un loc european, de fapt acestea fiind vecine in clasament in acest moment.
De aceea cred ca vom avea parte de multe ocazii de gol la ambele porti si in consecinta o sa pariez pe goluri.
Toate cele 18 meciuri ale lui Lazio au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 15 din cel e18 partide ale lui Sassuolo si pe acest lucru voi miza si acum.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Lazio – Sassuolo
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.71 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: