Lech Poznan – Austria Viena ponturi pariuri 15.09.2022

Scris de Cristian Lenga15/09/2022
1
1.98
X
3.65
2
3.55
Lech Poznan
Austria Viena
COTA PONT
1.71

Lech Poznan si Austria Viena joaca joi, 15 septembrie, in cea de-a doua runda din faza grupelor Europa Conference League. Meciul se va juca pe Stadion Miejski, din Poznan, Polonia.

Lech Poznan

  • Campionii in exercitiu din Ekstraklasa, Lech nu a avut un inceput de sezon demn pentru o echipa care a castigat campionatul anul trecut.
  • Acum se afla doar pe locul 11, cu 11 puncte obtinute in urma a trei victorii si doua remize. De asemenea, de la inceputul campionatului, formatia poloneza a fost invinsa de trei ori.
  • Lech a fost invinsa in primul meci din grupa C din Europa Conference League, de Villarreal, cu 4-3, dupa un meci in care polonezii au deschis scorul in minutul 3, dar pana la pauza tabela era 3-1 pentru spanioli.
  • In repriza a doua, polonezii au reusit sa restabileasca egalitatea pe tabela de marcaj in doar 17 minute, insa Villarreal a stabilit scorul final cu un gol in minutul 89 al partidei.

Austria Viena

  • Este in prezent pe locul 6 in campionatul austriac, cu 9 puncte acumulate in cele 8 etape, perioada in care a inregistrat trei victorii, trei remize si doua infrangeri.
  • Austria Viena a remizat cu H. Beer Sheva, 0-0, in primul meci din grupele Conference League, in care nu a reusit sa fructifice niciuna din cele 17 ocazii de gol, in timp ce israelienii nu au reusit nici macar un sut pe spatiul portii.
  • Ramai pana la finalul acestui material pentru a vedea care este pontul nostru principal pentru aceasta partida, dar si alte sugestii de pariere pentru aceasta partida.

Intalniri directe

Cele doua cluburi nu s-au intalnit recent in niciun meci oficial. Ultima intrevedere dintre Lech Poznan si Austria Viena a avut loc in urma cu 24 de ani, in 2008, iar atunci meciul tur a fost castigat de austrieci, cu 2-1, si returul de polonezi, cu 4-2, dupa prelungiri.

Echipe probabile

Lech poznan

22:00

austria Viena

Bednarek

Douglas

Milic

Satka

Pereira

Karlstrom

Murawski

Skoras

Sousa

Szymczaki

Ishak

echipament bzc

Fruchtl

Muhl

Galvao

Holland

Ranftl

Fischer

Braunoder

Martins

Jukic

Fitz

Gruber

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Fortuna pariuri, ambele echipe marcheaza are cota 1.60.

De asemenea, la aceeasi casa de pariuri, daca mizezi pe total goluri Lech Poznan peste 0.5 in prima repriza ai cota 1.81.

Lech Poznan – Austria Viena ponturi pariuri

Lech Poznan intra in joc ca favoriti si cred ca sunt capabili, judecand dupa forma lor din ultimele meciuri de pe teren propriu, acestia fiind neinvinsi in ultimele trei meciuri de pe teren propriu, sa revendice o victorie aici, pentru a isi spori sansele de calificare.

Austria Viena, de cealalta parte, a reusit doar patru victorii in ultimele 12 partide, in toate competitiile, patru remize si a fost invinsa de patru ori, insa sunt neinvinsi in ultimele cinci meciuri.

Parerea mea este ca polonezii de la Lech Poznan sunt capabili sa faca un meci bun aici, mai ales ca joaca in fata propriilor fani. Tocmai de aceea, am astept ca acestia sa conduca la pauza sau sa castige la finalul acestei partide.
Lech Poznan – Austria Viena
Pronostic: 
Pauza sau final 1
Cota: 
1.71 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: