Leipzig – Bayern ponturi pariuri 11.09.2021

Scris de chiriladavid2510/09/2021

A sosit momentul ca Julian Nagelsmann sa isi infrunte fosta echipa, pe Leipzig, prima confruntare urmand a fi chiar la Leipzig, pe „Red Bull Arena”. Duelul va incepe de la ora 19:30 si va conta pentru runda a 4-a a campionatului, duelul putand fi urmarit inclusiv live stream pe site-ul celor de la Superbet pariuri sportive.

⚽ 1. Leipzig.

Are un inceput modest de campionat, ocupand doar pozitia a 10-a, avand 3 puncte, 1 victorie si 2 infrangeri. A pierdut cu Mainz si cu Wolfsburg in cele 3 meciuri de pana acum, ambele infrangeri venind in deplasare.

A adus un jucator in ultima zi de mercato, pe Ilaix Moriba, de la Barcelona, jucator pentru care a platit doar 16 milioane. Angeliño, Marcelo Saracchi si Marcel Halstenberg sunt accidentatii formatiei gazda.

⚽ 2. Bayern.

E o echipa in continua crestere de forma, una ce merge ceas de 4 jocuri, odata cu meciul de Super Cupa disputat impotriva rivalei Borussia Dortmund. De la acel meci din Super Cupa Germaniei, a castigat alte 3 meciuri, 2 in campionatul de fotbal Germania Bundesliga si 1 in Cupa Germaniei.

Ultima victorie a venit pe teren propriu, 5:0, cu Hertha Berlin, partida in care Lewandowski a inscris un hattrick, celelalte goluri fiind semnate de Muller si Musiala. Kingsley Coman, Alphonso Davies, Christian Früchtl si Dayot Upamecano sunt accidentati si nu vor evolua in acest joc.

⚽ 3. Intalniri directe.

De 7 meciuri nu a mai reusit Leipzig sa castige in fata campioanei ultimelor 9 ani, 4 remize si 3 infrangeri. In sezonul precedent, cele doua formatii au remizat la Munchen, scor 3:3, Bayern castigand la Leipzig, scor 1:0.

⚽ 4. Leipzig – Bayern echipe probabile:

Leipzig (4-2-3-1): Gulacsi; Klostermann, Orban, Simakan, Gvardiol; Adams, Laimer; Szoboszlai, Olmo, Nkunku; Silva.
Bayern (4-2-3-1): Neuer; Stanisic, Nianzou, Süle, Hernandez; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Müller, Musiala; Lewandowski.

⚽ 5. Leipzig – Bayern cote pariuri

Avem o cota destul de mica pentru peste 2.5 goluri, aceasta fiind doar 1.47.

In schimb, in sectiunea SuperPariuri regasim mai multe pariuri cu cote mai mari, pariul Bayern Munchen peste 0.5 goluri, peste 4.5 cornere si peste 0.5 cartonase avand cota 2.20.

⚽ 6. Leipzig – Bayern ponturi pariuri

Leipzig – Bayern ponturi pariuri

Odata cu meciurile internationale, jucatorii lui Bayern Munchen cred ca si-au intrat si mai bine in forma, asta dupa ce Lewandowski, Musiala, Gnabry sau Sane s-au remarcat bine in meciurile pe care le-au disputat, reusind performante notabile.

Si astfel, acestia se vor intoarce de la nationale cu o si mai mare pofta de fotbal, ceea ce va face ca Leipzig sa aibe sanse mici de a se impune, fiind o echipa care inca nu se ragaseste sub comanda noului antrenor, Jesse Marsch.

Bayern e neinvinsa in ultimele 7 intalniri directe cu Leipzig si nu traverseaza deloc o perioada proasta pentru a porni cu sansa a 2-a in acest duel.
Leipzig – Bayern
Pronostic: 
DNB 2
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: