Leipzig – Bielefeld ponturi pariuri 28.11.2020

Scris de Andrei-Chirita26/11/2020

Ne asteapta o confruntare destul de dezechilibrata pe arena din Leipzig acolo unde gazdele primesc vizita nou-promovatei Bielefeld. Duelul are loc de la ora 16:30, si vom vedea daca Leipzig va continua seria pozitiva, iar oaspetii vor reusi in cele din urma sa bifeze un punct dupa o perioada lunga de seceta.

⚽ 1. Leipzig

Gruparea lui Nagelsmann ocupa locul 4 in Bundesliga 1 cu 17 puncte dupa 8 runde si continua sa ramana in spatele liderului Bayern. Leipzig a pierdut o singura partida in acest sezon, cea de pe terenul lui Gladbach, scor 0-1.

De atunci, a bifat un succes categoric impotriva lui Freiburg, scor 3-0, dar si un egal pe arena lui Frankfurt, scor 1-1, dupa un joc lipsit de inspiratie din partea jucatorilor lui Nagelsmann. Se afla pe locul 3 in grupa de UCL dupa ce a pierdut intalnirea de la Paris, scor 0-1, dupa un joc controlat in mare parte de germani.

Halstenberg, Hartmann, Henrichs, Hwang, Klostermann si Laimer sunt in continuare accidentati.

⚽ 2. Bielefeld

Este o nou-promovata ce nu reuseste sa se ridice deloc la nivelul primei ligi din Germania. Trupa lui Neuhaus ocupa locul 16 cu 4 puncte dupa 8 runde, bifand un singur succes si un singur egal. O perioada extrem de neagra pentru alb-albastrii care vin dupa 6 infrangeri consecutive, timp in care a inscris doar de 3 ori si a primit nu mai putin 16 goluri, fiind cea mai slaba echipa a momentului.

Dupa ce a fost zdrobita de Union Berlin in deplasare, scor 0-5, Leverkusen le-a luat si ea toate cele trei puncte, insa cu doar un 2-1 pe tabela, Bielefeld primind un cadou din partea lui Hradecky care si-a dat autogol.

Maier este singura absenta a lui Neuhaus pentru aceasta deplasare.

⚽ 3. Intalniri directe

In stagiunea 2015/2016 am avut parte de singurele intalniri directe intre cele doua formatii. Leipzig a reusit sa se impuna pe terenul Arminiei cu scorul de 1-0, ca mai apoi sa scoata doar un egal pe teren propriu, scor 1-1.

⚽ 4. Leipzig – Bielefeld echipe probabile

Leipzig (4-2-3-1): Gulacsi – Angelino, Upamecano, Konate, Adams – Sabitzer, Kampl – Haidara, Olmo, Nkunku – Sorloth

Bielefeld (4-2-3-1): Ortega – Brunner, Pieper, van der Hoorn, Lucoqui – Prietl, Seufert – Yabo, Hartel, Doan – Klos

⚽ 6. Leipzig – Bielefeld ponturi pariuri

Leipzig – Bielefeld ponturi pariuri

Gazdele nu isi mai permit un pas gresit dupa ultimele rezultate, mai ales impotriva unui adversar in fata careia ar trebui sa faca spectacol.
Leipzig nu a iesit cu niciun rezultat in evidenta pana acuma, si cred ca a venit momentul sa o faca, si sa razbune egalul din runda precedenta, dar si infrangerea total nemeritata la Paris.
Bielefeld este complet debusolata de aceasta perioada in care echipa nu joaca absolut nimic, dovada fiind si meciul cu Leverkusen unde singura sansa de gol a fost autogolul in sine a lui Hradecky.
Nu vad cum Leipzig nu va face spectacol pe teren propriu cu un asemenea adversar careia Union Berlin i-a dat 5 goluri, iar lotul gazdelor este net superior fata de cel al echipei din capitala Germaniei.
Leipzig – Bielefeld
Pronostic: 
Peste 2,5 goluri Leipzig
Cota: 
1.90 @

Leipzig – Bielefeld ponturi pariuri

Este o confruntare intre cea mai buna aparare din Bundesliga si cel mai slab atac. De aceea cred ca gazdele vor domina autoritar acest joc si nu cred ca vor avea probleme prea mari in a se impune.
Leipzig a inscris pana acum pe teren propriu 12 goluri si a primit numai 2, in vreme ce Bielefeld a marcat numai 2 goluri in deplasare si a primit 9.
De aceea cred ca sunt sanse mari ca Leipzig sa se impun afara sa primeasca gol, cota fiind aproape de 2 si am incredere foarte mare ca va fi castigatoare.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Leipzig – Bielefeld
Pronostic: 
Leipzig castiga la 0
Cota: 
1.97 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: