Leipzig – Dortmund ponturi pariuri 09.01.2021

Scris de Andrei-Chirita09/01/2021

Meciul etapei cu numarul 15 din Bundesliga va avea loc de la ora 19:30 pe Red Bull Arena. Leipzig primeste vizita celor de la Dortmund, iar cu siguranta ne asteapta o partida extrem de spectaculoasa.

⚽ 1. Leipzig

Un nou sezon remarcabil pentru formatia lui Nagelsmann care s-a maturizat enorm in ultimii ani. Ocupa locul secund in Bundesliga cu 31 de puncte, cu doua mai putine decat Bayern.

Are cea mai buna aparare din fotbalul german, doar 9 goluri primite, fiind intr-adevar o echipa mult mai solida decat in stagiunea precedenta. Vine dupa un prim succes in 2021 contra lui Stuttgart, scor 1-0, un meci dominat o profunzime de Leipzig.

Probleme mari de lot pentru antrenorul german care nu se va baza in continuare pe Szoboszlai, Nkunku, Mukiele, Laimer, Konate sau Kluivert.

⚽ 2. Dortmund

Terzic are misiunea de a o duce pe Dortmund cat mai aproape de titlu. Galbenii sunt pe locul 4 in acest moment cu 25 de puncte, cu 8 mai putine decat liderul Bayern.

Plecarea lui Favre trebuia sa aiba loc privind la rezultatele galbenilor, si iata ca noul antrenor croat a reusit sa bifeze primul succes in 2021. Dortmund s-a impus pe teren propriu cu Wolfsburg, scor 2-0, si astfel a ramas in zona de UCL. 

Hazard si Schmelzer sunt singurii absenti de pe banca lui Terzic care are un lot extrem de valoros la dispozitie pentru aceasta deplasare.

⚽ 3. Intalniri directe

Ultima confruntare de pe aceasta arena intre cele doua formatii s-a soldat cu un succes pentru formatia oaspete, scor 2-0 in favoarea lui Dortmund. 

Leipzig a castigat o singura confruntare cu Dortmund pe aceasta arena, chiar pe prima din 2016, scor 1-0, fiind primul an de la promovarea din Bundesliga 2.

⚽ 4. Leipzig – Dortmund echipe probabile

Leipzig (4-3-3): Gulacsi – Halstenberg, Upamecano, Orban, Adams – Olmo, Kampl, Sabitzer – Haidara, Forsberg, Angelino

Dortmund (4-2-3-1): Burki – Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro – Delaney, Witsel – Brandt, Reus, Sancho – Haaland

⚽ 5. Leipzig – Dortmund cote pariuri

Poti paria pe o cota de 2.10 la un gol marcat de Haaland chiar la 888Sport, casa de pariuri la care poti paria dupa ce te inregistrezi asa cum ti-am explicat in articolul Cum imi fac cont la 888Sport.

⚽ 6. Leipzig – Dortmund ponturi pariuri

Leipzig – Dortmund ponturi pariuri

Nu ma feresc sa mizez pe goluri in aceasta seara chiar daca Leipzig are o aparare atat de buna, Dortmund stim ce lacune defensive are, iar calitatea gazdelor la nivel ofensiv este fantastica.
Leipzig domina aproape orice adversar din Bundesliga insa chiar si cu cel mai mare zid defensiv, poate avea mari probleme daca Haaland va fi in mare forma.
Dortmund a scapat fara gol primit in ultima desi a facut multe erori individuale care s-ar putea sa conteze decisiv intr-o astfel de partida cu un adversar ca Leipzig.
Asadar, cel putin 3 goluri ma astept sa vad pe Red Bull Arena, fiind momentul pentru un nou meci spectaculos marca Bundesliga.
Leipzig – Dortmund
Pronostic: 
Peste 2,5 goluri
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: