Leipzig – Stuttgart ponturi pariuri 20.08.2021

Scris de chiriladavid2520/08/2021

In Prologul rundei cu numarul 2 de Bundesliga, Leipzig, vicecampioana editiei precedente de campionat, va primi acasa vizita formatiei Stuttgart, echipa ce arata mai bine parca decat in editia precedenta de campionat.

Duelul va avea loc pe „Red Bull Arena” din Leipzig si va incepe de la ora 21:30, urmand a fi transmis de programele DigiSport 3, TelekomSport 3 si LookSport 2, pronosticul oferit de mine la acest joc putand fi jucat si ca pariul zilei la pariuri.

⚽ 1. Leipzig.

E vicecampioana Germaniei, terminand sezonul departe de Bayern Munchen, cea care i-a si luat antrenorul la finele stagiunii. Are un nou antrenor, pe americanul Jesse Marsch, cel care a fost „promovat” de la RB Salzburg din Austria.

Cu antrenorul american pe banca, a castigat in Cupa Germaniei, 4:0 cu Sandhausen, fiind invinsa de Mainz, in campionat, scor 1:0. Marcel Halstenberg, Marcelo Saracchi, Benjamin Henrichs si Alexander Sörloth sunt accidentati, in timp ce Lookman e incert.

⚽ 2. Stuttgart.

A incheiat stagiunea precedenta pe pozitia a 9-a, la doar 5 puncte de Union Berlin, echipa ce a prins locul de Conference League. A castigat la randul ei in Cupa Germaniei, 6:0, in deplasare cu Dinamo Berlin, castigand si in campionat, 5:1 cu Furth, 1.65 fiind cota la Public Win pentru GG.

Fundasul Marc Oliver Kempf a marcat o dubla cu Furth, celelalte goluri fiind izbutite de Philipp Klement, Wataru Endo si Hamadi Al Ghaddioui.

Mai multi absenti in tabara formatiei vizitatoare, Natey, Coulibaly si Kalajdzic fiind infectati cu COVID-19, in timp ce Orel Mangala, Naouirou Ahamada, Lilian Egloff, Chris Führich, Momo Cissé si Mohamed Sankoh sunt accidentati.

De asemenea, Silas Katompa Mvumpa e suspendat si va rata primele 6 runde de campionat, el jucand pana acum sub o identitate falsa, vechiul sau nume fiind Silas Wamangituka.

⚽ 3. Intalniri directe.

Nu mai putin de 4 victorii la rand are Leipzig in precedentele 4 intalniri directe, in sezonul precedent impunandu-se cu 1:0 in deplasare si cu 2:0 pe teren propriu.

⚽ 4. Leipzig – Stuttgart echipe probabile:

Leipzig (4-2-3-1): Gulacsi – Mukiele, Orban, Simakan, Angelino – Sabitzer (c), Kampl – Szoboszlai, Forsberg, Nkunku – Silva.
Stuttgart (3-4-2-1): Müller – Mavropanos, Anton, Kempf – Massimo, Klement, Endo (c), Sosa – Förster, Klimowicz – Kalajdzic.

⚽ 5. Leipzig – Stuttgart cote pariuri

Leipzig a castigat ultimele 4 dueluri directe, victoria acestora avand cota 1.51 la Publicwin.

Un alt pariu foarte interesant descoperit in oferta celor de la Publicwin e cel pe sub 2.5 goluri gazdele, cota 1.57.

⚽ 6. Leipzig – Stuttgart ponturi pariuri

Leipzig – Stuttgart ponturi pariuri

Voi merge aici pe un pariu pe goluri si nu unul pe vreuna dintre formatii, Leipzig incepand prost campionatul, cu o infrangere in fata lui Mainz, Mainz fiind o echipa imprevizibila, care face meciuri mari in fata echipelor puternice ale Germaniei.

Si cum se joaca vineri seara, chiar ma astept sa avem parte de un joc spectaculos, Leipzig avand de castigat primele puncte din campionat, in timp ce Stuttgart va juca ce stie ea mai bine si anume, cartea contraatacului.

Ultimele 4 meciuri disputate de Stuttgart s-au incheiat cu minim 3 goluri inscrise, acestia inscriind destul de mult in aceste partide, 13 goluri in total.
Leipzig – Stuttgart
Pronostic: 
Peste 2.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: