Lens – Metz ponturi pariuri 24.10.2021

Scris de Radu Oprea23/10/2021

Partida Lens – Metz se va desfasura pe Stade Bollaert-Delelis. Duelul va fi arbitrat de un oficial de top, in persoana lui Jeremie Pignard. In cele ce urmeaza vei gasi detalii si statistici despre cele doua formatii si un pont cu o cota atractiva.

⚽1. Lens

Literalmente impresioneaza pentru ca este pe 2 multumita celor 18 puncte adunate in primele 10 etape. Doar intr-una din cele 10 partide avute nu a inscris si in 3 dintre ele nu a incasat nici macar un gol.

Are doar 2 infrangeri, ambele cu 1-0, cu Strasbourg si Montpellier si a obtinut 5 victorii. In fata propriilor suporteri a venit unul dintre aceste esecuri insa tot acolo mai are 2 remize si tot atatea succese, ambele la zero.

Massadio Haidara si Gael Kakuta au probleme medicale si de aceea nu sunt incerti. Tehnicianul Franck Haise are in rest tot lotul valid, inclusiv pe Arnaud Kalimuendo si Florian Sotoca care la Winmaster sunt favoriti sa isi treaca numele pe tabela.

⚽2. Metz

Este intr-o situatie grea, ea fiind ocupanta locului ce duce la baraj, al 18-lea asadar si asta pentru ca in 10 runde a strans doar 6 puncte. A primit gol in toate cele 10 meciuri de pana acum si in 4 dintre ele nici nu a marcat.

Doar o victorie a obtinut, cu Brest si mai are 3 remize, in rest ea inregistrand doar infrangeri, nu mai putin de 6 la numar. A fost in 5 deplasari si pe 3 le-a pierdut, dar pe teren strain a venit si singurul succes de pana acum si un rezultat de egalitate, la Clermont.

Manuel Cabit si Kiki Kouyate sunt anuntati ca fiind indisponibili pentru ca ambii sunt accidentati. Nu se stie nici daca Thomas Delaine, Lenny Joseph, Sikou Niakate si Ibrahima Niane vor putea evolua pentru ca au probleme fizice.

⚽3. Intalniri directe

Metz este neinvinsa in precedentele 5 astfel de dispute si pe 3 dintre ele le-a castigat. Ultima oara la Lens au terminat la egalitate, dupa un 2-2 si eu cred ca va fi un nou meci de fotbal din Franta Liga 1 care va fi spectaculos.

⚽4. Lens – Metz echipe probabile:

Lens (3-4-1-2): J-L. Leca – J. Gradit, K. Danso, F. Medina – J. Clauss, C. Doucoure, S. Fofana, Frankowski – W. Said – Sotoca, Kalimuendo.
Metz (4-1-4-1): Oukidja – Centonze, D. Bronn, K. N’Doram, M. Udol – V. Pajot – L. Gueye, P. Sarr, Boulaya, Nguette – N. de Preville.

⚽5. Lens – Metz cote pariuri

Poti paria pe minim 2 goluri in repriza 1 pentru o cota de 2.75 la Winmasters.
Aceeasi agentie iti ofera o cota de 4.10 daca mizezi ca va fi minim un cartonas rosu.

⚽6. Lens – Metz ponturi pariuri

Lens – Metz ponturi pariuri

Cele doua echipe au un start total diferit de campionat, Lens fiind pe val, in timp ce adversara ei este la pamant. De aceea, eu o vad capabila pe formatia gazda sa aiba o prestatie buna in acest meci.

Gruparea pregatita de Franck Haise dispune de avantajul terenului propriu si mai mult ca sigur se gandeste sa obtina victoria, deci va ataca. De 5 ori a evoluat acasa in actuala stagiune si in 3 dintre aceste partide a inscris de minim 2 ori.

Metz are a 2-a cea mai slaba defensiva din aceasta editie de campionat si nu vad sa fi reglat aceasta problema. A primit gol in toate cele 10 confruntari de pana acum, iar in 8 dintre ele a incasat cel putin 2.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Lens – Metz
Pronostic: 
Lens peste 1,5 goluri
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: