Lens – Monaco ponturi pariuri 23.05.2021

Scris de Zamfi23/05/2021

Duminica de la ora 22:00 pe Stade Bollaert-Delelis va avea loc o disputa foarte interesanta intre Lens si Monaco, ambele formatii avand nevoie de victorie pentru a-si asigura prezenta in Europa League, respectiv Champions League. Ne asteapta un duel ce multe goluri, insa eu am mizat pe un pronostic special pe care va invit sa-l vedeti in finalul articolului prezentat.

⚽ 1. Lens.

Se afla pe locul 6, cel care duce in calificarile Europa Conference League, dar pentru a-si pastra acest loc are nevoie de vioctorie in fata lui Monaco sau un rezultat similar cu cel al lui Rennes, care se afla la doar un punct in spate.

Finalul acestui sezon nu a fost de bun augur pentru trupa lui F. Haise care a pierdut in ultimele 3 runde, in deplasare cu PSG (2-1) si Bordeaux (3-0), dar si acasa in fata liderului Lille, care s-a impus cu 3-0.

Diallo, Haidara si Oudjani nu vor evolua din cauza accidentarilor, dar se va putea baza pe principalul marcator, Gael Kakuta, cel care a inscris de 11 ori, acesta avand si 5 assisturi.

⚽ 2. Monaco.

Oaspetii au nevoie de toate cele 3 puncte pentru a se mentine pe locul 3, cel care duce in calificarile pentru Champions League, ocupanta locului 4, Lyon, fiind doar la un punct in spatele sau. Cu putin noroc poate spera si la calificarea directa, insa cu conditia ca PSG sa piarda confruntarea din deplasare contra lui Brest. Greu de crezut acest lucru, pentru ca trupa din capitala Frantei poate castiga titlul daca Lille nu castiga la Angers.

Tot lotul este valid pentru trupa antrenata de Niko Kovac, astfel ca Ben Yedder marcator a 20 de goluri si Volland cu 16 reusite, vor face parte din atacul monegascilor pentru aceasta deplasare in care evident pornesc cu prima sansa.

Vine dupa o finala de cupa Frantei pierduta in fata lui PSG, scor final 2-0, insa jocul prestat de Monaco a fost foarte slab in acel duel avand doar un singur sut pe spatiul portii in tot meciul.

⚽ 3. Lens – Monaco intalniri directe.

Partida tur a consemnat unul dintre cele mai surprinzatoare ponturi pariuri ale acelei etape de Ligue 1, pentru ca Lens a reusit un incredibil 3-0 pe terenul lui Monaco, intr-o partida cu 6 cartonase galbene, unul rosu si nu mai putin de 25 de faulturi.

⚽ 4. Lens – Monaco echipe probabile.

Lens (3-4-1-2) : Leca; Medina, Bade, Gradit; Clauss, Doucoure, Fofana, Haidara; Kakuta; Sotoca, Ganago.
Monaco (4-4-2): Majecki – Sidibe, Maripan, Badiashile, C. Henrique – G. Martins, Y. Fofana, Tchouameni, Golovin – Ben Yedder, Volland.

⚽ 5. Lens – Monaco cote pariuri.

Varianta golurilor este de luat in seama, iar Unibet ne ofera o cota de 1.56 pentru selectia „Ambele marcheaza”. Mi-a atras atentia si o cota mai mare, de 2.25 pentru pariul „peste 1.5 goluri in prima repriza”.

⚽ 6. Lens – Monaco ponturi pariuri.

Lens – Monaco ponturi pariuri

Cred ca vom avea parte de un duel cu echipa oaspete dominand partida, fiind net superioara la toate capitolele. Monaco va trebui sa faca un joc bun si sa obtina toate cele 3 puncte pentr a termina sezonul pe locul 3, sau pe 2 in cazul in care PSG nu se va impune pe terenul lui Brest.

De partea cealalta, Lens, nu se afla intr-o forma deloc buna, fiind invinsa in ultimele 3 runde, cei drept in 2 dintre partide intalnind echipele de pe primele 2 locuri. Surprinzator a fost rezultatul de la Bordeaux, acolo unde a pierdut cu 3-0, in fata unei formatii care acumulase doar 3 puncte pe teren propriu in ultimele 8 etape consecutive.

Am analizat cele doua contracandidate si am observat un lucru comun si anume atat Lens, cat si Monaco, comit multe faulturi in disputele lor, iar de aceea am optat pe un pronostic special disponibil in oferta Unibet, dar si la alte case de pariuri sportive, mizand pe faptul ca se vor acorda peste 21.5 faulturi.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Lens – Monaco
Pronostic: 
peste 21.5 faulturi
Cota: 
1.85 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: