Lens – Reims ponturi pariuri 01.10.2021


Red
0

Lens nu inceteaza sa impresioneze in acest inceput de sezon si este favorita destul de clara in aceasta confruntare. Totusi eu am ales sa merg pe un interval de goluri fiindca mi se pare un pariu mult mai sigur si iti sugerez sa faci acelasi lucru. Partida va incepe vineri seara la ora 22:00. Vezi mai jos recomandarea mea.

Lens

A jucat foarte bine pana in acest moment pentru ca in cele 8 meciuri din Ligue 1 a acumulat 15 puncte si astfel este pe locul 2. A marcat 14 goluri si a primit 10.

Forma de moment este buna pentru ca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere.

O alta veste buna este faptul ca pentru aceasta intalnire este indisponibil numai Coretin Jean, acesta fiind accidentat.

Reims

Dupa 8 runde scurse se regaeste la jumatatea clasamentului cu doar 10 puncte stranse. A marcat 10 goluri si a primit 9.

Forma de moment este inconstanta pentru ca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 victorii, 2 infrangeri si un rezultat de egalitate.

Arber Zeneli este accidentat si nu va face deplasarea. De asemenea, Andreaw Gravillon este suspendat, iar Moussa Doumbia, Valon Berisha, Kaj Sierhuis, El Bilal Toure si Mathieu Cafaro sunt incerti.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori pana acum, ultima data in luna februarie intr-un meci oficial si a fost 1-1 pe terenul lui Reims. Gets Bet online o da favorita pe Lens, asta pentru forma prin care trece.

Lens – Reims echipe probabile

Lens (3-4-1-2): Leca – Medina, Danso, Gradit – Frankowski, Fofana, Doucoure, Clauss – Kakuta – Kalimuendo, Sotoca.

Reims (3-4-1-2): Rajkovic – Munetsi, Faes, Abdelhamid – Foket, Matusiwa, Doumbia, Konan – Kebbal – Bergen, Ekitike.

Lens – Reims cote pariuri

Daca esti in cautare de ponturi Franta trebuie sa mizezi si pe aceasta confruntare. Tinand cont de forma pe care o are lens acum, poti merge pe 1 solist la o cota de 1.90 sau pe DNB 1 pentru siguranta la o cota de 1.40.

Lens – Reims ponturi pariuri

Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 73.1%
Castigate: 19/26
Chiar daca Lens este intr-o forma foarte buna, am ales sa ma feresc de un pariu pe solist fiindca in orice moment poate sa apara o surpriza. De aceea m-am decis sa merg pe un interval de goluri in care am foarte mare incredere.
In cazul ambelor formatii 6 din cele 8 meciuri din Ligue 1 de pana acum au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se si in majoritatea intalnirilor directe.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.

Lens - Reims
Pronostic: 2-4 goluri Cota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here