Varvara Lepchenko – Ana Bogdan ponturi pariuri 13.07.2021

0

Dupa infrangerea prematura de la Wimbledon in runda inaugurala, Ana Bogdan revine pe zgura, suprafata pe care a obtinut cele mai bune rezultate din acest sezon, iar in primul tur de la Budapesta o va intalni pe experimentata Varvara Lepchenko. Meciul este programat in cursul zilei de marti si va putea fi urmarit in direct pe Digisport 2.

1. Varvara Lepchenko

Jucatoarea in Canada, ajunsa la 35 de ani, a coborat mult in clasament in ultimele sezoane, ocupand locul al 155-lea in prezent, cea mai buna clasare fiind locul al 19-lea, ocupat in 2012.

In acest sezon s-a axat mai mult pe turnee din circuitul ITF, pentru a-si creste pozitia in clasament, in special pe suprafata dura.

Saptamana trecuta a participat in turneul de zgura de la Bastad, insa a fost invinsa inca din primul tur de Nuria Parizas-Diaz, castigatoarea turneului, in minimum de seturi.

2. Ana Bogdan

Jucatoarea din Romania, in varsta de 28 de ani, se afla in prezent pe locul 98WTA, reusind sa urce din nou in prima suta WTA dupa rezultatul bun de la Roland Garros.

Cele mai bune rezultate din acest an le-a obtinut pe zgura, atigand turul al 3-lea in turneul de Grand Slam de la Roland Garros, fiind foarte aproape de calificarea in optimi in meciul cu Paula Badosa Gilbert.

Ultimul turneu la care a luat parte a fost la Wimbledon, unde s-a recunoscut invinsa inca din primul meci de Anastasia Pavlyuchenkova, cu un scor scor, 2-6 2-6.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc prima confruntare directa.

4. Cote pariuri

Ana Bohdan este favorita la castigarea partidei cu o cota de 1.55, iar o victorie a Varvarei Lepchenko poate fi jucata la cota de 2.55.

Un meci care sa se termine in 2 seturi are o cota de 1.60., in timp ce un meci lung, de 3 seturi, are cota 2.27.

5. Varvara Lepchenko – Ana Bogdan ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 33.3%
Castigate: 1/3
Canadianca nu se regaseste in ultimele sezoane, prezentele sale pe tablourile principale ale turneelor din circuitul WTA fiind rare si fara rezultate notabile. Ana Bogdan revine pe zgura, suprafata sa preferata, pornind cu prima sansa in aceasta confruntare. Ajunsa la 35 de ani, canadianca este mai mult cu gandul la retragere, consistenta sa in joc fiind destul de scazuta, incomparabila cu cea a a Anei, in prezent. Ma astept astfel ca romanca sa se califice fara mari probleme in turul urmator, Lepchenko fiind o adversara accesibila in prezent si mai ales pe zgura.

Varvara Lepchenko - Ana Bogdan
Pronostic: Ana Bogdan Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
3 din 3 100% +191.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here