Letonia – Turcia ponturi pariuri 11.10.2021

Scris de Bmg11/10/2021

Turcia are o deplasare destul de facila in Letonia si este obligata sa castige daca vrea sa ramana in cursa pentru calificare. Partida este programata de la ora 21.45 si conteaza pentru grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale. Eu am analizat confruntarea si iti propun un pariu pe goluri in care am foarte mare incredere.

⚽ 1. Letonia.

Echipa gazda nu avea nicio sansa in aceasta grupa si rezultatele au fost slabe. Este penultima clasata si doar Gibraltar sta mai prost decat ea. A castigat un singur meci din cele 7 disputate.

Letonia vine dupa infrangerea cu Olanda de acasa, meci in care nu s-a comportat insa deloc rau. A fost 0-1. Nu castiga de 3 partide si nimic nu recomanda ponturi pe ea. Acasa a pierdut 3 din cele 4 meciuri.

Vladislavs Gutkovskis revine dupa ce la jocul cu Olanda a fost suspendat.

⚽ 2. Turcia.

Oaspetii sunt in continuare in cursa pentru calificare si spera ca Norvegia sa se incurce. Vin chiar dupa remiza cu nordicii de acasa, scor 1-1. Au pierdut un singur meci in grupa pana acum.

Turcia ocupa locul 3 in grupa, la 4 puncte de liderul Olanda si la 2 de Norvegia. Asadar, victoria este obligatorie aici. Are cifre foarte bune pe atac, cu o medie de peste doua reusite pe meci, insa trebuie spus ca doar Gibraltar are o apararea mai slaba decat ea.

De mentionat ca Caglar Soyuncu, Ozan Kabak si Orkun Kokcu vor reveni dupa suspendari. Kenan Karaman s-a accidentat si nu va juca

⚽ 3. Letonia – Turcia intalniri directe.

Letonia a reusit o remiza surprinzatoare in tur, scor 3-3 pe terenul adversarei. Interesant ca fiecare din ultimele 5 confruntari directe s-au terminat la egalitate.

⚽ 4. Letonia – Turcia echipe probabile.

Letonia (4-2-3-1) : Ozols; Savalnieks, Cernomordijs, Dubra, Jurkovskis; Zjuzins, Emsis; Jaunzems, Kigurs, Ciganiks; Gutkovskis.
Turcia (4-2-3-1) : Cakir; Celik, Soyuncu, Demiral, Erkin; Tufan, Ozdemir; Under, Calhanoglu, Akturkoglu; Yilmaz.

⚽ 5. Letonia – Turcia cote pariuri.

Avem o cota foarte buna pentru pariul GG la Get's Bet, cu o valoare de 2.15.
Turcii sunt favoriti, iar cota in 2 la pauza este de 1.86.

⚽ 6. Letonia – Turcia ponturi pariuri.

Letonia – Turcia ponturi pariuri

Eu sunt de parere ca acest meci poate fi unul de goluri si tocmai de aceea am ales intervalul 2-4 reusite din oferta Netbet. Acolo gasim cea mai mare cota.

Letonia nu are ce pierde si sunt sigur ca va iesi la joc. Este pe teren propriu si pozitia din clasament nu ii lasa nimic de aparat. Turcii sunt obligati sa castige si vor ataca din start. Sunt premise de goluri si doua abordari ofensive.

De mentionat ca avem doua aparari modeste, ambele cu medii de peste un gol incasat pe meci. Sa stii ca 7 din ultimele 8 partide disputate de turci s-au incadrat pe intervalul ales de mine.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Letonia – Turcia
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
23 din 35
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+876
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: