Levante – Eibar ponturi pariuri 10.01.2021


Red
0

Cred ca va fi un meci destul de interesant pentru ca se intalnesc 2 formatii care sunt vecine in clasament. In ciuda acestui lucru, am ales sa pariez pe sansa dubla pentru ca sunt cateva detalii care ma fac sa cred ca gazdele sunt usor favorite, dar am combinat acest pariu cu golurile pentru o cota mai mare.

Levante

A jucat destul de bine pana in acest moment pentru ca in 16 runde a acumulat 18 puncte si astfel este pe locul 13. A marcat 21 de goluri si a primit 23.

Forma de moment este inconstanta pentru ca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 infrangeri, 2 victorii si un rezultat de egalitate.

Cheick Doukoure este accidentat si nu va face parte din lot. De asemenea, Rober Pier si Ruben Vezo sunt in carantina, iar Michael Malsa, Jose Campana, Nikola Vukcevic, Enis Bardhi si Ruben Rochina sunt incerti.

Eibar

A jucat decent pana in acest moment pentru ca in 17 meciuri a strans 19 puncte si astfel este pe locul 12. A marcat 14 goluri si a primit 16.

Forma de moment este acceptabila fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are o victorie, 2 rezultate de egalitate si 2 infrangeri.

Cote este accidentat si nu va face deplasarea, iar Rober Correa este incert, in rest toti jucatorii sunt disponibili.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori fiindca joaca aproape an de an in La Liga si in general au fost meciuri echilibrate. Ultima data au jucat in urma cu un an atunci cand Eibar s-a impus cu 3-0 pe teren propriu.

Levante – Eibar echipe probabile

Levante (4-4-2): Fernandez – Clerc, Duarte, Postigo, Miramon – Morales, Melero, Malsa, Frutos – Marti, Gomez.

Eibar (4-4-2): Dmitrovic – Pozo, Oliveira, Bigas, Soares – Inui, Diop, Exposito, Gil – Muto, Garcia.

Levante – Eibar cote pariuri

Consider ca majoritatea ponturilor din Spania din aceasta runda se vor baza pe favorite, insa acest joc este foarte echilibrat si ar fi de incercat pronosticul ambele marcheaza, avand cota 1.86 la Netbet.

Levante – Eibar ponturi pariuri

Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 62.3%
Castigate: 33/53
Cred ca va fi un joc destul de echilibrat, tinand cont de faptul ca este vorba de o partida intre 2 formatii care sunt vecine in clasament, insa cateva detalii ma fac sa cred ca Levante este usor favorita.
In 7 meciuri pe teren propriu Levante a pierdut o singura data si asta spune destul de multe, in vreme ce Eibar are numai 3 victorii in 8 deplasari.
De asemenea cred ca sunt sanse mici sa se marcheze mai mult de 3-4 goluri si cel mai bun pronostic mi se pare 1x si 04 goluri, avand o cota buna.

Levante - Eibar
Pronostic: 1x si sub 4.5 goluri Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here