Leverkusen – Dortmund ponturi pariuri 19.01.2021

Scris de Red19/01/2021

Va fi un duel cat se poate de aprins fiindca ambele formatii lupta pentru primele locuri in acest sezon si dupa 16 meciuri jucate sunt vecine in clasament, deci punctele puse in joc sunt cat se poate de importante. E destul de greu de spus cine va reusi sa se impuna, de aceea am ales sa pariez pe goluri.

Leverkusen

A jucat bine pana acum pentru ca in 16 meciuri a acumulat 29 de puncte si astfel este pe locul 3. A marcat 30 de goluri si a primit 16.

Forma de moment este modesta pentru ca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 infrangeri, un rezultat de egalitate si o victorie.

Arias, Bellarabi, Bender, Palacios, Paulinho si Weiser sunt accidentati si nu vor face parte din lot. De asemenea, pustiul Wirtz este incert.

Dortmund

A jucat decent pana in acest moment fiindca in 16 partide a strans 29 de puncte si astfel este pe locul 4. A marcat 32 de goluri si a primit 20.

Forma de moment este inconstanta pentru ca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere.

Hazard, Schmelzer si Witsel sunt accidentati si nu vor face deplasarea, in rest tot lotul este disponibil.

Intalniri directe

Cele 2 formatii au jucat de foarte multe ori pentru ca joaca an de an in Bundesliga si au fost meciuri foarte spectaculoase. Ultima data au jucat in februarie anul trecut atunci cand Leverkusen s-a impus cu 4-3 pe teren propriu.

Leverkusen – Dortmund echipe probabile

Leverkusen (4-3-3): Hradecky – Dragovic, Tah, Tapsoba, Sinkgraven – Amiri, Baumgartlinger, Demirbay – Bailey, Schick, Diaby.

Dortmund (4-2-3-1): Burki – Guerreiro, Akanji, Hummels, Meunier – Can, Bellingham – Brandt, Reus, Sancho – Haaland.

Leverkusen – Dortmund cote pariuri

Consider ca majoritatea ponturilor din Bundesliga ar trebui sa se bazeze pe goluri fiindca este unul din cele mai spectaculoase campionate. O astfel de varianta ar fi I1+&3+ avand o cota de 1.72 la Superbet.

Leverkusen – Dortmund ponturi pariuri

Leverkusen – Dortmund ponturi pariuri

Dupa cum spuneam si la inceput, va fi un joc foarte spectaculos, cu multe faze de gol la ambele porti fiindca ambele formatii se descurca foarte bine pe partea ofensiva.
De aceea o sa mizez pe goluri si am gasit o cota foarte buna la Netbet, pentru un interval de goluri.
6 din cele 7 meciuri jucate pana acum de Leverkusen pe teren propriu au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 7 din cele 8 deplasari ale lui Dortmund.
De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Leverkusen – Dortmund
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.71 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: