Leverkusen – Hertha Berlin ponturi pariuri 29.11.2020

Scris de chiriladavid2529/11/2020

Pe pozitia a 3-a in Bundesliga, Leverkusen joaca acasa in runda cu numarul 9 de Bundesliga, in compania formatiei Hertha Berlin. Meciul va avea loc pe „BayArena” din Leverkusen si va incepe de la ora 16:30, fiind penultimul joc al rundei.

⚽ 1. Leverkusen.

Ocupa pozitia a 3-a in clasamentul din Bundesliga, avand 18 puncte, 5 victorii si 3 remize. E cea mai in forma echipa a ultimelor 5 runde, avand tot atatea victorii, ultima victorie venind in deplasare, 2:1, cu Arminia Bielefeld. Bailey si Dragovic au marcat golurile care au adus victoria cu Arminia Bielefeld, capitanul fiind cel care a adus victoria, dupa ce portarul Hradecky a scapat mingea in poarta.

A jucat Joi in Europa League, cu Hapoel Beer Sheva, reusind sa se impuna cu scorul de 4:1, Schick, Bailey, Demirbay si Alario inscriind cele 4 goluri. Aranguiz, Arias, Palacios, Paulinho, Sven Bender si Tapsoba sunt cu totii accidentati si vor absenta si de la acest meci.

⚽ 2. Hertha Berlin.

Se afla abia pe pozitia a 13-a in clasamentul din Bundesliga, avand 7 puncte, cu 1 punct mai putin decat Hoffenheim. Nu da semne ca isi va reveni prea curand, avand 3 infrangeri in ultimele 5 runde, venind dupa un esec usturator, o infrangere acasa, 5:2, cu Dortmund.

Cuncha a marcat o dubla cu Dortmund, fiind cel care a deschis scorul in minutul 33, inscriind de asemenea pentru scorul de 4:2. Cordoba, Ascacibar si Torunarigha sunt absentii formatiei vizitatoare.

⚽ 3. Intalniri directe

In precedentele 5 intalniri directe nu s-a inregistrat niciun rezultat de egalitate, Bayer Leverkusen obtinand doar 2 succese, in timp ce Hertha s-a impus de 3 ori. In sezonul precedent, Hertha a castigat ambele partide, 1:0 in deplasare si 2:0 pe teren propriu.

⚽ 4. Leverkusen – Hertha Berlin echipe probabile: 

Leverkusen: Hradecky – L. Bender (c), Tah, Dragovic, Sinkgraven – Wirtz, Baumgartlinger, Amiri – Bailey, Alario, Diaby.
Hertha: Schwolow – Pekarik, Boyata (c), Alderete, Plattenhardt – Stark, Guendouzi – Lukebakio, Darida, Cunha – Piatek.

⚽ 6. Leverkusen – Hertha Berlin ponturi pariuri

Leverkusen – Hertha Berlin ponturi pariuri

Leverkusen are o cota foarte buna pentru obtinerea succesului, o cota care mi se pare cam ridicata, motiv pentru care pariul meu e ca Leverkusen nu va pierde acest meci, partida in care sa se marcheze minim 2 goluri.

Leverkusen are un inceput foarte bun de sezon, fiind pe 3 in Bundesliga si calificata deja in saisprezecimile Europa League, bifand 5 succese la rand in campionat, avand in total 8 victorii in ultimele 9 partide.

Totodata, ultimele 7 victorii au venit toate cu minim 2 goluri marcate, limita de 2 goluri fiind inregistrata o singura data, Leverkusen inscriind de 27 de ori in aceste ultime 7 victorii, ceea ce inseamna o medie de 4 goluri/meci.
Leverkusen – Hertha Berlin
Pronostic: 
1X si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: