Leverkusen – Schalke ponturi pariuri 03.04.2021

Scris de Andrei-Chirita02/04/2021

Pe BayArena de la ora 16:30 ne asteapta confruntarea dintre Leverkusen si Schalke, meci din cadrul rundei cu numarul 27 din Bundesliga. Intalnire facila pentru gazde care au in fata lanterna rosie din campionatul german, fiind obligate sa isi adjudece toate cele trei puncte dupa o serie nu prea buna de rezultate.

⚽ 1. Leverkusen

Formatia gazda pregatita de la margine de olandezul Bosz este pregatita sa revina in lupta pentru cupele europene. Leverkusen a inregistrat 3 infrangeri in ultimele 5 jocuri, insa aceasta pauza competitionala a fost un prilej bun pentru gazde sa isi dea un restart inaintea revenirii in Bundesliga 1.

A ajuns pe locul 6 dupa doua infrangeri cu Bielefeld (1-2) si Hertha (0-3) in care principala problema a fost axul defensiv, dar si absentele importante ale unor fotbalisti cheie din efectivul antrenorului olandez. 

Raman incerti si pentru acest joc Fosu-Mensah, Bender, Baumgartlinger, Arias si Diaby.

⚽ 2. Schalke

Este lanterna rosie din Bundesliga 1 si are sanse infime de a scapa de la retrogradare. Schalke a strans doar 10 puncte in cele 26 de runde, bifand asadar o singura victorie si alte 7 rezultate de egalitate. Cu un golaveraj de 16 la 69 se identifica cu cea mai slaba aparare din campionatul german, primind 40 de goluri nu mai in deplasare.

Patru infrangeri si un egal este bilantul alb-albastrilor conform ultimelor 5 runde, venind dupa un 0-5 cu Wolfsburg si 0-3 cu Gladbach in care nu au reusit sa se apropie deloc de poarta adversarilor.

Probleme serioase dpdv medical pentru Grammozis care nu ii va avea la dispozitie pe Bentaleb, Boujellab, Ludewig, Mendyl, Nastasic, Paciencia, Sane si Skrzybski

⚽ 3. Intalniri directe

La jumatatea lunii decembrie a anului precedent am avut parte de confruntarea directa pe stadionul celor de la Schalke unde Leverkusen si-a atribuit toate cele trei puncte dupa o victorie cu scorul de 3-0.

⚽ 4. Leverkusen – Schalke echipe probabile

Leverkusen (4-3-3): Hradecky – Wendell, Tapsoba, Tah, Frimpong – Demirbay, Aranguiz, Amiri – Alario, Schick, Bailey

Schalke (3-5-2): Ronnow – Becker, Mustafi, Thiaw – Calhanoglu, Serdar, Kolasinac, Mascarell, William – Raman, Hoppe

⚽ 5. Leverkusen – Schalke cote pariuri

Pariaza pe o cota de 1,95 pentru un gol a lui Schick (Leverkusen) chiar la Betano, una dintre casele de pariuri care transmit meciuri online.

⚽ 6. Leverkusen – Schalke ponturi pariuri

Leverkusen – Schalke ponturi pariuri

Dupa aceasta pauza competitionala, ma astept la o replica consistenta din partea lui Leverkusen care da piept cu cel mai slab adversar din Bundesliga 1.

Chiar daca forma de moment nu este deloc buna in dreptul gazdelor, au un lot suficient de valoros pentru a face diferenta impotriva lanternei rosii. 9 din cele 13 jocuri de pe teren propriu au avut cel putin 3 goluri pe tabela.

Schalke s-a resemnat in privinta retrogradarii si pare victima sigura pe BayArena. Are un golaveraj de 1 la 17 in ultimele 5 jocuri de campionat, avand probleme serioase pe linia de fund acolo unde Leverkusen va incerca sa profite. 10 din cele 12 deplasari ale alb-albastrilor au avut minim 3 goluri pe tabela.
Leverkusen – Schalke
Pronostic: 
1&3+
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: