Leverkusen – Wolfsburg ponturi pariuri 23.01.2021

Scris de Red22/01/2021

Cred ca va fi un joc destul de spectaculos pentru ca ambele formatii se lupta pentru un loc in Liga Campionilor si vor ataca inca din primul minut al acestei partide. De aceea am ales sa merg pe goluri si am gasit in interval in care am foarte mare incredere.

Leverkusen

A jucat decent pana in acest moment pentru ca in 17 runde a strans 32 de puncte si astfel este pe locul 3. A marcat 32 de goluri si a primit 17.

Forma de moment este slaba fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 infrangeri, un rezultat de egalitate si o victorie.

Arias, Baumgartlinger, Mellarabi, S. Bender, Palacios, Paulinho si Weiser sunt accidentati si nu vor face parte din lot.

Wolfsburg

A jucat bine pana in acest moment pentru ca in 17 etape a acumulat 29 de puncte si astfel este pe locul 5. A marcat26 de goluri si a primit 19.

Forma de moment este decenta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 victorii, 2 rezultate de egalitate si o infrangere.

Un lucru bun este faptul ca pentru aceasta partida va lipsi numai Roussillon, acesta fiind accidentat, iar Bruma este in carantina.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori fiindca joaca an de an in Bundesliga si in general a avut castig de cauza formatia care a jucat in deplasare. Ultima data au jucat in luna septembrie anul trecut atunci cand a fost 0-0 la Wolfsburg.

Leverkusen – Wolfsburg echipe probabile

Leverkusen (4-3-3): Hradecky – Sinkgraven, Tapsoba, Tah, Bender – Amiri, Demirbay, Wirtz – Bailey, Alario, Diaby.

Wolfsburg (4-2-3-1): Casteels – Baku, Lacroix, Brooks, Otavio – Schlager, Arnold – Brekalo, Philipp, Steffen – Weghorst.

Leverkusen – Wolfsburg cote pariuri

Fotbalul din Germania propune cateva meciuri foarte interesante pentru acest weekend, unul dintre ele fiind si acesta. V-ar tenta sa pariati pe cota de 1.90 pentru 3-6 goluri in meci?

Leverkusen – Wolfsburg ponturi pariuri

Leverkusen – Wolfsburg ponturi pariuri

Cred ca va fi un meci cat de cat spectaculos, chiar daca multi ditnre voi nu va asteptati la acest lucru din cauza lui Wolfsburg care este o echipa destul de tacticizata ce se concentreaza in primul rand pe defensiva.
Statisticile arata ca in majoritatea meciurilor de acasa respectiv din deplasare ale celor 2 formatii s-au marcat cel putin 2 goluri si asta este tot ce imi trebuie.
Si in 4 din ultimele 5 intalniri directe s-au marcat cel putin 2 goluri si pe asta o sa mizez si acum.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Leverkusen – Wolfsburg
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.74 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
22 din 42
PROCENTAJ
52%
UNITĂȚI
+624
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: