Leylah Fernandez – Heather Watson pronosticuri tenis 01.03.2020

0

O finala putin surprinzatoare va avea loc in turneul feminin de la Acapulco din acest an, intre extrem de tanara jucatoare din Canada, Leylah Fernandez, de doar 17, aflata la cel mai bun rezultat din cariera, si britanica Heather Watson, o jucatoare mai de renume in circuit. Partida dintre cele doua va avea loc duminica, incepand cu ora 02:00, fiind transmisa in direct pe Digisport 2.

Leylah Fernandez - Heather Watson pronosticuri tenis

@WTA Tennis

?1. Leylah Fernandez

Jucatoarea de 17ani din Canada se afla pe locul 190 WTA, reusind in acest turneu cel mai bun rezultat al carierei, tenisul sau fiind unul minunat in multe momente.

Este o jucatoare aflata in plina ascensiune, reusind sa castige in sezonul trecut multiple turnee de nivel ITF disputate tot pe suprafata dura, pe teritoriul SUA.

In acest turneu a venit de pe tabloul de calificari, castigand in total 6 meciuri, si mai mult decat atat, nu a pierdut niciun set, castigandu-le extrem de clar.

?2. Heather Watson

Jucatoare din Regatul Unit, in varsta de doar 27 de ani, ocupa in prezent locul 69 in clasamentul WTA, reusind sa revina in prima suta WTA dupa mai multe sezoane de mediocritate.

S-a evidentiat in finalul anului trecut prin finala de la Tianjin, disputata tot pe suprafata dura, unde a fost invinsa de Rebecca Peterson in finala.

A continuat forma buna si in acest sezon, debutand in acest an in turneul de la Hobart cu o semifinala, iar in acest turneu a pierdut 2 seturi in cele 4 meciuri disputate, tenisul sau fiind unul constant.

? 3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit pana acum de doua ori, in turnee de nivel ITF, jucatoarea din Marea Britanie castigand de fiecare data, insa meciurile au fost foarte echilibrate.

? 4. Date statistice

Heather Watson a castigat ambele meciuri directe, 1.97 e cota pentru un meci castigat de jucatoarea din Marea Britanie.
Forma jucatoarei din Canada este una impresionanta in acest turneu, 1.77 e cota pentru ca Leylah Fernandez sa isi adjudece primul turneu WTA al carierei.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

?5. Leylah Fernandez – Heather Watson cote pariuri

?6. Leylah Fernandez – Heather Watson ponturi pariuri

Chiar daca a pierdut cele doua meciuri disputate anterior, forma jucatoarei din Canada este una impresionanta in acest turneu, castigand cele 6 meciuri precedente in minimum de seturi, iar eu consider ca aceasta nu va avea probleme nici impotriva lui Heather Watson, in ciuda faptului ca intr-o prima finala WTA al carierei ar putea interveni unele emotii. Cota la victorie a tinerei jucatoare din Canada mi se pare foarte atractiva si cred ca va aduce un profit considerabil.

L. Fernandez - H. Watson
Pronostic: L. FernnadezCota: 1.77

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here