Ann Li – Sorana Cîrstea ponturi pariuri 06.02.2021

Scris de ABrt05/02/2021

Două din prezențele neașteptate în cadrul sferturilor de finală de la Grampians Trophy (Melbourne): Ann Li și Sorana Cîrstea, se vor duela pentru un loc în faza semifinalelor. Cea care va reuși să se impună își va asigura un cec în valoare de 18,500 dolari și 185 puncte WTA. Partida nu va începe mai devreme de ora 05:00 și va putea fi urmărită în direct pe unul din canalele DigiSport.

1. Ann Li

Ocupanta locului 99 în clasamentul WTA, Ann a trecut în mod neașteptat de Veronika Kudermetova, scor 7-5, 6-2, în optimile de finală, producând una din surprizele competiției.

Până să o elimine pe rusoaică, Li jucase doar 8 game-uri în fața lui Ellen Perez în primul tur, australianca fiind nevoită să se retragă din cauza unei accidentări.

Sezonul trecut n-a fost unul senzațional pentru jucătoarea din Statele Unite ale Americii, însă finalul a fost unul de bun augur, Ann reușind să se impună în competiția ITF de la Tyler.

2. Sorana Cîrstea

În ciuda faptului că a întâlnit-o pe favorita cu numărul 2 a acestui turneu și anume pe Belinda Bencic, conaționala noastră n-a avut nicio problemă și a reușit să se impună în minimul de seturi, scor 7-5, 6-2.

Cu ajutorul acestei victorii și a celei din primul tur în fața Oksanei Kalashnikova, Cîrstea a confirmat forma foarte bună din iarna aceasta, ajungând la 7 victorii din tot atâtea partide disputate de la începutul lui decembrie și până acum.

Având în vedere că ambele jucătoare trec printr-o perioadă foarte bună, cu siguranță unul din ponturile tenis care va fi jucat de mulți pariori este: minim 21 game-uri jucate în meci.

3. Intâlniri directe

Disputa din cadrul turneului Grampians Trophy (Melbourne) va reprezenta prima partidă directă dintre cele două jucătoare și conform cotelor se anunță un prim duel foarte echilibrat.

4. Cote pariuri

Pentru un prim set strâns, cu minim 10 game-uri disputate, avem cota 2.05.
De asemenea, regăsim în ofertă cota 2.85 pentru o victorie în 2 seturi a Soranei, o cotă ridicată, dar care merită încercată.

Ann Li – Sorana Cîrstea ponturi pariuri

Ann Li – Sorana Cîrstea (ora 05:00) ponturi pariuri

Sunt de părere că experiența își va spune cuvântul în acest meci și Sorana va reuși să se califice în semifinalele competiției. Față de adversara sa, este cu 10 ani mai în vârstă și are toate atuurile necesare pentru a se impune.

De asemenea, conaționala noastră este intrată mai bine în ritmul competițiilor după ce a câștigat turneul ITF de la Dubai din decembrie 2020, în timp ce oponenta ei nu mai jucase niciun meci din noiembrie până la turneul din Australia.

Cîrstea a trecut în ultima vreme de adversare destul de bune, care sunt peste nivelul lui Ann Li, precum: Bencic, Hercog, Siniakova sau Krejcikova, în timp ce oponentele învinse de jucătoarea din SUA au fost mai degrabă de nivel ITF: Perez, Frech, Osuigwe, Kudermetova fiind singura mai puternică.

Românca servește bine, are încrederea la cote înalte și ajunsă la 30 de ani, cu siguranță își dorește să strângă cât mai mulți bani pe acest final de carieră.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Ann Li – Sorana Cîrstea (ora 05:00)
Pronostic: 
Victorie Cîrstea
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: