Liberec – Gent ponturi pariuri 22.10.2020

Scris de chiriladavid2521/10/2020

Ajunsa cu greu in grupele Europa League, Liberec o va infrunta in primul joc pe Gent, o echipa aflata in continua cautare. Meciul va avea loc pe Stadionul „U Nisy” din Liberec si va incepe de la ora 22:00, anuntandu-se a fi un duel destul de echilibrat, meciul urmand a se disputa fara spectatori in tribune.

Liberec Gent Cote Pariuri 22102020

⚽ 1. Liberec.

Ocupa pozitia a 5-a dupa 6 runde din campionatul Cehiei, avand 3 victorii, 1 remiza si 2 infrangeri. S-a impus in ultimul meci de campionat, pe teren propriu, cu penultima clasata, Pribam, scor 3:0.

A ajuns in grupe, dupa ce a reusit sa treaca in tururile preliminare de Riteriai, FCSB si APOEL, cu cei din urma castigand doar cu scorul de 1:0, gratie a unui gol marcat de la punctul cu var de Kamso Mara, in minutul 90+5.

Cum Cehia are toate competitiile sportive suspendate, a jucat in urma cu 2 saptamani ultimul meci, unul amical, in compania formatiei Dukla Praga, castigat cu scorul de 3:0. Jhon Mosquera si Michael Rabusic sunt cei mai periculosi jucatori ai acestei formatii, ambii avand cate 4 reusite pana in prezent.

⚽ 2. Gent.

Isi continua perioada absolut proasta din ultima vreme, avand doar 3 succese in 9 runde de campionat si nu mai putin de 6 infrangeri. A avut sansa de a juca doar 2 tururi preliminare de Liga Campionilor, trecand de Rapid Viena in turul 3, fiind eliminata din Playoff de Dinamo Kiev.

De la returul cu Dinamo Kiev, a disputat 2 meciuri de campionat, castigand acasa cu Beerschot, scor 5:1, fiind invinsa in deplasare de Cercle Brugge, scor 5:2. Portarul Sinan Bolat e suspendat pentru acest meci, in timp ce Arslanagic, Chajvetadze, Alexandre De Bruyn si Odjidja-Ofoe sunt accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua formatii nu au avut sansa de a disputa vreun duel direct, asta chiar daca Liberec a mai fost de 2 ori in grupele Europa League in ultimii 5 ani de zile, in editia 15/16 si 16/17.

⚽ 5. Liberec – Gent cote pariuri

Liberec Gent Cote Pariuri

⚽ 6. Liberec – Gent ponturi pariuri

Slovan Liberec – Gent ponturi pariuri

Chiar daca merge prost in campionat si nu numai, Gent cred ca are sanse bune de a nu pierde acest meci, ba chiar de-al castiga, asta daca jucatorii din atac vor depune un efort consistent, nu cum s-a intamplat in dubla cu Dinamo Kiev.

Liberec cred ca va suferi datorita carantinei instalate in Cehia si astfel jocul echipei nu va avea un nivel ridicat, acestia avand 3 saptamani de la ultimul meci disputat, reprezentand o perioada importanta de timp, mai ales in plin campionat.

Se stie cum a trecut Liberec de FCSB, dar se stie cum a trecut si de APOEL, invingandu-i pe ciprioti abia in prelungiri, dintr-un penalty, ceea ce face ca formatia gazda sa nu impresioneze cu nimic.
Slovan Liberec – Gent
Pronostic: 
DNB 2
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: