Liechtenstein – Germania ponturi pariuri 02.09.2021

Scris de Radu Oprea02/09/2021

In Elvetia, la Sankt Gallen, pe arena ce poarta numele de Kybunpark se vor intalni Liechtenstein si Germania. Partida va fi arbitrata de catre portughezul Fabio Verissimo. Mai jos gasesti detalii despre ambele echipe si un pronostic argumentat.

⚽1. Liechtenstein

Este lanterna rosie a grupei si asta pentru ca nu are niciun punct dupa 3 runde parcurse. Atacul a inscris o singura data, deci este modest, iar defensiva putem spune ca este dezastruoasa avand 10 goluri primite.

Vine dupa 5 infrangeri la rand, 4 dintre ele fiind la zero, iar 3 au venit in aceasta grupa. De 11 meciuri nu a mai castigat acasa, ultima oara facand-o cu Gibraltar, iar in acest timp a inregistrat 8 esecuri. Cei de la Gets Bet nu ii dau nicio sansa confruntarea de acum.

Capitanul si golgheterul Nicolas Hasler a revenit dupa o accidentare si cel mai probabil va fi titular. Selectionerul Martin Stocklasa a chemat la lot 9 jucatori noi, asadar este posibil sa vedem cateva debuturi.

⚽2. Germania

Se afla pe pozitia a 3-a in aceasta grupa J din care face parte si Romania si a adunat 6 puncte in 3 etape. Ofensiva nu a impresionat, aceasta marcand de 5 ori, insa apararea nu a fost deloc rea din moment ce a incasat doar 2 goluri.

A fost la EURO, ea parasind competitia in optimi, fiind scoasa de Anglia. In ultimele 6 partide are 2 victorii, 2 infrangeri si tot atatea remize, deci este inconstanta. S-a impus in 6 din precedentele 9 jocuri pe teren strain, insa a si fost invinsa in 2 dintre ele.

Joachim Low a parasit banca tehnica a Mannschaftului. In locul lui a fost numit fostul sau secund, Hansi Flick, care ultima oara a antrenat-o pe Bayern Munchen. Acesta l-a convocat pe Marco Reus, el revenind la nationala dupa o pauza de 2 ani.

⚽3. Intalniri directe

Nu avem ce puncta la acest capitol pentru ca cele doua selectionate nu au mai dat piept din 2009, iar de atunci loturile s-au schimbat foarte mult.

⚽4. Liechtenstein – Germania echipe probabile:

Liechtenstein (5-3-2): Buchel – Yildiz, Malin, Kaufmann, J. Hofer, Goppel – Frommelt, N. Hasler, A. Sele – N. Frick, Y. Frick.
Germania (4-2-3-1): Neuer – R. Baku, Sule, Rudiger, Gosens – Kimmich, Goretzka – L. Sane, T. Muller, Gnabry – Havertz.

⚽5. Liechtenstein – Germania cote pariuri

La capitolul ponturi fotbal ne-am putea gandi la Germania Handicap Meci -4 care are o cota de 1.74 la casa de pariuri Gets Bet.
Aceeasi agentie ne ofera o cota de 3.00 daca mizam pe Germania ca va marca din penalty.

⚽6. Liechtenstein – Germania ponturi pariuri

Liechtenstein – Germania ponturi pariuri

Pe banca Germaniei a fost numit un nou selectioner, este vorba despre Hansi Flick. Jucatorii vor dori sa-i demonstreze acestuia ca merita sa fie titulari, asadar vor intra extrem de motivati pe gazon.

Fostul tehnician al lui Bayern Munchen este adeptul unui fotbal ofensiv, asadar elevii sai vor ataca pe tot parcursul acestui meci. Vor fi multe suturi si centrari in careul advers, iar multe dintre ele vor fi respinse in spatele portii.

Liechtenstein foloseste un sistem de joc cu 3 fundasi centrali, iar acestia vor apela la foarte multe degajari. In plus, este clar ca va practica un fotbal extrem de defensiv. De curand a dat piept cu Elvetia si Islanda si le-a acordat acestor trupe 14 si respectiv 13 cornere.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Liechtenstein – Germania
Pronostic: 
total cornere peste 10,5
Cota: 
2.20 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: