Lille – Brest ponturi pariuri 23.10.2021

Scris de Johnny23/10/2021


Lille vrea sa urce in prima jumatate a clasamentului din Ligue 1, iar pentru asta are nevoie de un succes cu Brest. Cele doua echipe se vor intalni in etapa a 11-a, iar partida are loc sambata seara, de la ora 22:00, pe Stade Pierre Mauroy.

⚽ 1. Lille.

Are un start slab de sezon. E clasata doar pe locul 11. Distanta fata de podium este insa mica, de trei lungimi. In etapa trecuta a dat-o din nou in bara si a fost invinsa in deplasarea de la Clermont. Are prestatii bune pe teren propriu, acolo unde a castigat ultimele trei meciuri de campionat.

In aceasta saptamana a jucat si in Champions League. A obtinut o remiza acasa cu Sevilla, scor 0-0. Momentan ocupa locul trei in grupa G si are sanse sa ajunga in fazele eliminatorii ale competitiei. Trebuie sa devina mai constanta in evolutii, deocamdata avand probleme din acest punct de vedere.

Nu sunt probleme mari de efectiv. Vor lipsi doar Botman si Jardim, ambii avand proleme de ordin medical.

⚽ 2. Brest.

S-a prezentat foarte slab in precedentele 10 runde si este penultima clasata. Doar ea si St. Etienne n-au inca nicio victorie stagionala. A adunat cinci rezultate de egalitate in cele zece partide disputate. A pierdut trei din ultimele patru deplasari, avand probleme mari in 2021 departe de casa.

Practica un fotbal spectaculos si toate meciurile din acest sezon s-au incheiat cu GG. E clar totusi ca trebuie sa-si puna la punct defensiva pentru a avea sanse de mentinere in prima liga. Voi ce credeti, pontul zilei fotbal va fi pe goluri multe de la acest meci?

Agoume, Del Castillo, Cibois si Herelle sunt accidentati si ar trebui sa revina pe gazon la finalul lunii. Lasne va mai sta pe tusa pana in noiembrie-decembrie.

⚽ 3. Lille – Brest intalniri directe.

Brest a scos patru puncte din cele doua meciuri directe din sezonul trecut. Oaspetii n-au inca victorie pe terenul lui Lille.

⚽ 4. Lille – Brest echipe probabile.

Lille (4-4-2): Grbic – Celik, Fonte, Djalo, Reinildo – Ikone, Andre, La, Gomes – David, Yilmaz.
Brest (4-4-2): Bizot – Faussurier, Chardonnet, Brassier, Duverne – Honorat, Agoume, Belkebla, Faivre – Mounie, Cardona.

⚽ 5. Lille – Brest pariuri.

1.95 e cota la Get Bet pentru peste 2.5 goluri. La gol marcat de Brest cota e de 1.66.

⚽ 6. Lille – Brest ponturi pariuri.

Lille – Brest ponturi pariuri

Lille are mare nevoie de o victorie daca vrea sa urce in clasament pana in prima parte a acestuia. E ocazia perfecta pentru LOSC sa obtina toate punctele puse in joc deoarece intalneste o echipa iesita din forma, care n-a obtinut nici macar un succes in aceasta stagiune. Gazdele in schimb au trei victorii consecutive acasa in campionat si acum au avantajul terenului propriu de partea lor.

Brest nu este o echipa care se descurca bine in deplasare. In 2021 oaspetii au un singur succes departe de casa in campionat. Acestia stau foarte slab din punct de vedere defensiv si nu le dau prea mari sanse avand in vedere ca intalnesc o echipa mult mai valoroasa. Asadar, mizez cu mare incredere pe 1 solist.
Johnny
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Lille – Brest
Pronostic: 
1 solist
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: