Lille – Brest ponturi pariuri 14.02.2021

Scris de Radu Oprea13/02/2021

Lille si Brest vor da piept pe Stade Pierre-Mauroy intr-un meci ce se anunta foarte interesant pentru ca ambele formatii trec printr-o forma buna. In cele ce urmeaza veti gasi detalii si statistici despre ambele trupe, dar si un pronostic argumentat.

⚽1. Lille

Este liderul din Liga 1 Franta si asta pentru ca in 24 de etape a strans 54 de puncte. Vine dupa 9 jocuri in care a inscris, iar in ultimele 5 nu a primit nici macar un gol.

S-a impus in precedentele 7 partide, deci este pe val in acest moment. A evoluat de 15 ori acasa si singura care a invins-o este Angers, iar in acest timp a obtinut 9 victorii.

Burak Yilmaz este accidentat si se pare ca nu va putea fi utilizat. De asemenea, Yusuf Yazıcı si Reinildo Mandava au probleme medicale si prezenta lor pe gazon este pusa sub semnul intrebarii.

⚽2. Brest

Are o situatie linistita si este pe 12 cu 30 de puncte dupa primele 24 de runde. A marcat dar a si primit gol in ultimele 4 confruntari, deci este o formatie care face spectacol.

Este neinvinsa in precedentele 3 dispute si pe ultimele 2 le-a castigat. Vine dupa 6 deplasari in care nu a reusit sa se impuna si pe 4 dintre ele le-a pierdut. Ramai in articol pentru a vedea unul dintre cele mai bune ponturi pariuri pentru acest weekend.

Denys Bain are o accidentare mai veche si inca nu este refacut. Tehnicianul Olivier Dall’Oglio e posibil sa nu il aiba dispozitie nici pe Lilian Brassier care are si el ceva probleme fizice.

⚽3. Intalniri directe

Recent aceste formatii au mai dat piept doar de 2 ori. In turul acestui campionat s-a impus Brest cu 3-2, asta dupa ce a condus cu 3-0. Lille a castigat inainte de asta, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

⚽4. Lille – Brest echipe probabile:

Lille (4-4-2): Maignan – J. Pied, T. Djalo, Xeka, D. Bradaric – Lihadji, R. Sanches, Soumare, L. Araujo – T. Weah, Ikone.
Brest (4-4-2): Larsonneur – Pierre-Gabriel, C. Herelle, Chardonnet, Perraud – Honorat, Belkebla, P. Lasne, R. Faivre – Charbonnier, I. Cardona.

⚽5. Lille – Brest cote pariuri

Casa de pariuri NetBet ne ofera o cota de 2.35 daca mizam pe Lille ca va castiga la zero.
Daca mizam ca se va marca in primele 30 de minute primim de la NetBet o cota de 1.95.

⚽6. Lille – Brest ponturi pariuri

Lille – Brest ponturi pariuri

Lille este intr-o forma de zile mari si mi-e greu sa cred ca poate fi oprita acum, mai ales ca are avantajul terenului propriu. Lotul ei este cu mult peste al adversarei din acest meci si pe langa asta, sta mai bine si in ceea ce priveste banca tehnica.

Totusi, eu unul ma astept la o partida cu putine goluri, pentru ca formatia pregatita de Christophe Galtier propune un fotbal destul de pragmatic. Drept dovada ea vine dupa 7 victorii in care s-a inscris de cel mult 3 ori.

Brest nu exceleaza atunci cand evolueaza departe de casa. In aceasta editie de Ligue 1 ea a fost in 12 deplasari si pe 8 le-a pierdut. Doar in primele 3 dintre aceste infrangeri s-a depasit bariera de 3 goluri. In plus, la precedenta vizita la oponenta de acum a fost invinsa cu 1-0.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Lille – Brest
Pronostic: 
1 & sub 3,5 goluri
Cota: 
2.15 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: