Lille – Lens ponturi pariuri 18.10.2020

Scris de Bmg18/10/2020

Un meci tare din acest weekend avem in Ligue 1, duminica de la ora 22.00. Lille da piept acasa cu Lens, iar la case de pariuri online formatia gazda porneste cu prima sansa. Tu ai pariat ceva?

Sa stii ca eu o sa aleg piata de goluri, pentru o cota buna si care promite. Sansele de reusita sunt mari. Citeste mai jos analiza si vezi argumentele in favoarea predictiei.

⚽ 1. Lille.

Echipa gazda arata foarte bine in acest debut de sezon si dupa 6 etape este neinvinsa in Ligue 1. Vine dupa 2 victorii, cu Strasbourg si Nantes, ambele la handicap si fara gol incasat.

Lille sta excelent pe faza de aparare si a incasat doar 2 goluri pana acum in campionat. Din 3 jocuri acasa are 2 victorii si o remiza.

Ca si probleme de efectiv, trebuie spus ca Lille nu se poate baza aici pe Fonte si Soumaoro. Ambii au fost testati pozitiv la Covid-19 si inca nu sunt apti de joc.

Lille Lens ponturi pariuri⚽ 2. Lens.

Si oaspetii au inceput bine sezonul si sunt pe locul 3 in Ligue 1. Sa nu uitam ca vorbim despre o nou-promovata. 

Lens are 4 victorii si o singura infrangere in cele 6 etape de campionat. A castigat si ea runda trecuta, acasa cu St. Etienne. 

Trebuie precizat ca sunt multe probleme de efectiv in tabara oaspetilor. Medina este suspendat, in timp ce Zackaria Diallo nu si-a revenit complet dupa coronavirus. Mai lipsesc David Costa, Ganago, Sylla, Seko Fofana si Cheick Traore, toti accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe.

De 8 meciuri nu pierde Lille in fata celor de la Lens. Totusi, aceste echipe nu s-au mai confruntat de 5 ani, asa ca bilantul disputelor directe nu ne ajuta cu nimic pentru ponturi fotbal.

⚽ 4. Lille – Lens echipe probabile:

Lille (4-4-2): Maignan – Mandava, Celik, Botman, Bradaric – Araujo, Bamba, Andre, Soumare – Yilmaz, David.
Lens (3-4-1-2): Leca – Gradit, Bade, Fortes – Clauss, Cahuzac, Doucoure, Haidara – Kakuta – Banza, Sotoca.

⚽ 5. Lille – Lens cote pariuri.

Lille Lens pariuri fotbal

⚽ 6. Lille – Lens ponturi pariuri.

Lille – Lens ponturi pariuri

Eu sunt sigur ca vom vedea minim 2 reusite pe tabela de scor la acest duel de duminica. Avem fata in fata doua echipe care au inceput foarte bine sezonul si care traverseaza o forma foarte buna. Ambele au cifre bune pe faza de atac, trecand de un gol marcat in medie pe meci pana acum. Poate fi fara discutie un GG.

Vorbim totusi de Ligue 1, asa ca imi pare imposibil sa ajungem la 5 reusite. Ultimele 3 partide jucate de Lille in campionat au avut intre 2 si 4 goluri marcate. La fel si anterioarele 3 disputate de Lens.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Lille – Lens
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: