Lille – St Etienne ponturi pariuri 16.05.2021

Scris de chiriladavid2516/05/2021

Meci important pentru Lille, care in aceasta runda se poate incorona campioana a Frantei, avand nevoie de victorie in fata lui St Etienne si de un alt nou pas gresit facut de PSG. Duelul cu St Etienne va avea loc acasa, pe „Stade Pierre-Mauroy” din Villeneuve d'Ascq si va incepe de la ora 22:00, urmand a fi transmis de programul DigiSport 3.

⚽ 1. Lille.

Este liderul clasamentului din Liga 1 Franta, avand 79 de puncte, cu 3 mai mult decat PSG. A suferit doar 3 infrangeri in tot campionatul, castigand 23 de meciuri, inregistrad si 10 remize.

Are 4 succese in ultimele 5 runde, castigand runda precedenta, 3:0, cu Lens, Burak Yilmaz si Jonathan David marcand cele 3 goluri. Isaac Lihadji e accidentat si nu va evolua in acest joc.

⚽ 2. St Etienne.

E salvata de la retogradare, ocupand pozitia a 11-a, avand 45 de puncte. A obtinut 2 succese in ultimele 2 runde si a scapat astfel de zona retrogradarii, castigand cu Montpellier si cu Marseille.

Pe Marseille a invins-o runda precedenta, acasa, scor 1:0, gratie a unui gol marcat de Arnaud Nordin in minutul 43. Moulin, Moukoudi, Macon si Anthony Modeste sunt accidentati si nu vor evolua in acest joc.

⚽ 3. Intalniri directe.

3 succese are Lille in ultimele 4 confruntari directe, gazdele acestui joc nereusind sa se impuna in partida din turul acestui campionat, incheiata la egalitate, scor 1:1. Khazri a marcat din penalty in tur, golul egalarii fiind semnat de Ikone.

⚽ 4. Lille – St Etienne echipe probabile:

Lille (4-4-2): Maignan; Mandava, Botman, Fonte, Celik; Bamba, Soumare, Andre, Araujo; David, Yilmaz.
Saint-Etienne (4-3-3): Green; Debuchy, Kolodziejczak, Cisse, Trauco; Neyou, Camara, Khazri; Nordin, Bouanga, Abi.

⚽ 5. Lille – St Etienne cote pariuri

1.50 e cota la Betano pentru Lille marcheaza prima si castiga, in timp ce pentru Lille peste 5.5 cornere cota e de 1.91.

⚽ 6. Lille – St Etienne ponturi pariuri

Lille – St Etienne ponturi pariuri

E clar faptul ca Lille trebuie sa isi castige acest joc, golaverajul, principalul criteriu de departajare din Franta fiind in defavoarea acestora in duelul cu PSG, iar diferenta de puncte dintre cele doua formatii e de doar 3 puncte.

Si Lille, cea care si-a castigat 4 din ultimele 5 jocuri, e setata sa isi castige ambele jocuri ramase de disputat, avand o incredere de sine foarte ridicata, care a facut posibil aceste 4 victorii din ultimele 5 runde, victorii venite toate cu minim 2 goluri marcate.

Insa cum St Etienne a reusit sa nu piarda ultimele 2 jocuri de campionat, cred ca verzii vor da o replica buna, motiv pentru care merg pe victoria gazdelor, victorie care sa vina intr-un joc cu maxim 4 goluri inscrise.
Lille – St Etienne
Pronostic: 
1 si sub 4.5 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: