Lincoln – CFR Cluj ponturi pariuri 20.07.2021

Scris de Bmg20/07/2021

CFR Cluj pare a avea o misiune facila in turul 2 preliminar din Liga Campionilor, acolo unde da piept cu Lincoln. Prima mansa se joaca miercuri, iar romanii sunt mari favoriti la casele de pariuri online chiar daca joaca in deplasare. Partida va incepe la ora 19.00, iar eu iti prezint mai jos pontul in care am cea mai mare incredere.

⚽ 1. Lincoln.

Campioana din Gibraltar nu cred ca poate scoate prea multe din aceasta dubla mansa si nu degeaba porneste cu a doua sansa. Vine dintr-un fotbal modest, fara performante notabile, multi dintre jucatori fiind amatori, asa ca poti pune cu incredere pariuri pe CFR la Betano.

Lincoln a trecut in primul tur de Fola din Luxemburg. A remizat 2-2 in deplasare, dupa care a facut un meci excelent acasa, castigand cu 5-0.

Lotul echipei este evaluat la putin peste 1 milioan de euro, iar asta spune multe despre valoare gazdelor. Mai trebuie spus ca Lincoln inca nu a inceput campionatul si din punct de vedere al ritmului nu sta deloc bine.

⚽ 2. CFR Cluj.

Campioana Romaniei nu a avut chiar un debut de sezon convingator, iar Marius Sumudica pare ca va avea mult de lucru. Se vede ca au plecat cativa jucatori de baza, mai ales pe faza de aparare. Se ia gol destul de usor si asta este o problema.

CFR Cluj a trecut cu mari emotii de Borac Banja Luka in prima runda, avand nevoie de prelungiri, cu toate ca se impusese in prima mansa cu 3-1. A fost 0-2 la retur in timpul regulamentar.

Pe plan intern, CFR a pierdut Supercupa Romaniei in fata celor de la U Craiova, dupa care s-a impus la prima etapa din Liga 1 contra lui FCU Craiova, cu scorul de 3-2. Pare a avea un lot net superior adversarei si o sa joc si eu pariuri Liga Campionilor pe ea.

⚽ 3. Lincoln – CFR Cluj intalniri directe.

Aceste doua formatii nu s-au mai confruntat pana in prezent.

⚽ 4. Lincoln – CFR Cluj echipe probabile.

Lincoln (4-4-2) : Soler – Wiseman, Lopes, R. Chipolina, Toscano – Ronan, Yahaya, Walker, Britto – Casciaro, De Barr.
CFR Cluj (4-3-3) : Arlauskis – Manea, Cestor, Bouhenna, Camora – Rodriguez, Sigurjonsson, Paun – Costache, Omrani, Deac.

⚽ 5. Lincoln – CFR Cluj cote pariuri.

CFR nu exceleaza in aparare, iar cota pentru pariul „Ambele marcheaza” are o valoare de 2.30.
Daca te gandesti ca CFR va incepe tare, sa stii ca ai o cota de 1.65 pentru pariul „2 la pauza”.

⚽ 6. Lincoln – CFR Cluj ponturi pariuri.

Lincoln – CFR Cluj ponturi pariuri

Pentru acest duel eu am ales intervalul 2-4 reusite din oferta Netbet. Nu cred ca voi avea emotii cu un astfel de pariu si iti spun in continuare de ce.

CFR Cluj este foarte ofensiva sub comanda lui Marius Sumudica, marcand 3 goluri la ultimul meci cu FCU Craiova si 4 in dubla cu Borac Banja Luka. Cred ca poate ajunge singura la limita minima a intervalului ales. De partea cealalta, Lincoln a aratat in primul tur ca stie sa si atace, marcand de 7 ori cu Fola. In aceste conditii, pariul pe 2+ merge la sigur.

Nu cred totusi sa ajungem la 5 reusite, pentru ca vorbim despre o prima mansa, iar niciuna dintre echipe nu isi va asuma riscuri mari. In plus, ambele partide disputate de CFR in acest sezon de Liga Campionilor s-au incadrat pe interval.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Lincoln – CFR Cluj
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.57 @

Lincoln – CFR Cluj ponturi pariuri

Ma astept ca CFR Cluj sa castige la pas aceasta confruntare. Da piept cu un adversar extrem de modest, reprezentanta statului Gibraltar, o tara care are probabil cel mai slab fotbal de pe batranul continent.

Deac si compania vor fi extrem de motivati dupa ceea ce au patit la Banja Luka. In tur, cu formatia din Bosnia, s-au impus cu 3-1 si la pauza conduceau cu 2-1, iar eu ma astept ca acum sa vedem o victorie si mai clara.

Majoritatea jucatorilor lui Lincoln Red Imps sunt amatori si asta se va vedea pe gazon. In sezonul trecut a participat in Europa League. Ea a fost eliminata atunci dupa un 0-5, acasa, cu Rangers, scorul dupa primele 45 de minute fiind 0-2.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Lincoln – CFR Cluj
Pronostic: 
2/2 & peste 2,5 goluri
Cota: 
2.30 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: