Lituania – Bulgaria ponturi pariuri 09.10.2021

Scris de Zamfi08/10/2021

Sambata cu incepere de la ora 16:00 pe LFF Stadionas din Vilnius va avea loc intalnirea dintre Lituania si Bulgaria in cadrul grupei C din preliminariile Campionatului Mondial 2022. Partrida va fi transmisa pe Digi Sport 1 si Look Sport+, iar la centru se va afla arbitrul din Ucraina, Eugene Aranovskiy.

⚽ 1. Lituania.

Este pe ultimul loc in grupa C, fara vreun punct acumulat si cu un golaveraj dezastros (1-13). Singurul gol a fost marcat in infrangerea 1-4 cu Irlanda de Nord.

Practica un fotbal modest si are sanse destul de mici in fata Bulgariei. Din grupa C mai fac parte Italia si Elvetia, formatii in fata carora lituanienii au pierdut fara gol marcat. De altfel, ”Lituania nu marcheaza” pare a fi unul dintre cele mai bune ponturi sportive pentru acest duel.

⚽ 2. Bulgaria.

Traverseaza o perioada destul de buna, in ultimele partide inregistrand o remiza surprinzatoare pe terenul Italiei (1-1) si o victorie acasa chiar in fata oponentei din acest duel, scor 1-0. A mai obtinut un punct in deplasarea din Irlanda de Nord (0-0), astfel ca bulgarii au 5 puncte in grupa C si pastreaza ceva sanse la calificare.

Totul va depinde de acest duel, victoria fiind vitala in economia calificarii. Au si un moral bun, reusind in ultima partida, cei drept amicala, sa invinga Georgia cu 4-1.

⚽ 3. Intalniri directe.

Intre cele doua selectionate de fotbal s-au jucat doar 2 meciuri, unul amical, incheiat cu victoria Bulgariei, scor 3-0, iar cel mai recent in partida din preliminariile acestui Campionat Mondial, scor 1-0 pentru bulgari, pe teren prorpiu.

⚽ 4. Lituania – Bulgaria echipe probabile:

Lituania(4-3-3): Setkus – Baravykas, Utkus, Satkus, Lasickas – Slivka, Megelaitis, Kazlauskas – Novikovas, Dubickas, Cernych.
Bulgaria (4-2-1-3): Georgiev – Turitsov, Hristov, Antov, Nedyalkov – Kostadinov, Malinov – Nedelev – Yomov, Iliev, Despodov.

⚽ 5. Lituania – Bulgaria cote pariuri

In oferta de pariuri sportive 888 avem cateva cote interesante, printre care ”x2& sub 3.5 goluri” cota fiind 1.50. Tot in cadrul acestui operator sportiv, atacantul lui Ascoli, Atanas Iliev este cotat cu 3.50, pentru un gol in orice moment al jocului.

⚽ 6. Lituania – Bulgaria ponturi pariuri

Lituania – Bulgaria ponturi pariuri

Fara doar si poate Lituania este cea mai slaba din aceasta grupa, avand cel mai slab atac, dar si cea mai fragila defensiva. Bulgaria nu exceleaza nici ea la capitolul ofensiva, insa traverseaza o perioada destul de buna cu remiza in deplasare in fata Italiei si victorie chiar in fata oponentei din acest duel.

Pastreaza sanse la pozitia secunda insa are nevoie ca de aer de cele 3 puncte contra Lituaniei, iar de aceea, fiind ultima sansa la promovare, consider ca va face un joc bun si va obtine victoria la Vilnius.

Am ales o varianta mai simpla si voi miza pe faptul ca Bulgaria va izbuti sa castige cel putin o repriza a meciului.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Lituania – Bulgaria
Pronostic: 
Bulgaria sa castige cel putin o repriza
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: