Liverpool – Burnley ponturi pariuri 21.01.2021

Scris de Bmg21/01/2021

Joi avem meci si in Premier League, iar Liverpool da piept cu Burnley. Evident ca echipa campioana porneste mare favorita la toate casele de pariuri online, iar eu sunt de acord cu cotele foarte mici pe 1 final. Se joaca pe Anfield, cu incepere de la ora 22.00, iar Eurosport 1 ofera transmisia in direct. Vezi mai jos analiza facuta de mine si pariul in care cred cel mai mult aici.

⚽ 1. Liverpool.

Cormoranii nu mai au parcursul perfect din stagiunea trecuta, dar lupta la titlu si in acest sezon. Ocupa acum locul 4 in Premier League si ii gasim la 3 puncte in spatele liderului Manchester United. Vin chiar dupa derby-ul cu diavolii, terminat fara goluri pe Anfield.

Liverpool nu traverseaza cea mai buna perioada de forma si are acum o serie de 4 etape fara succes, cu toate ca in afara de United adversarii din aceasta perioada nu au fost deloc de speriat. Are cel mai bun atac din competitie si tocmai de aceea poti juca ponturi Premier League la piata de goluri.

Mai trebuie remarcat faptul ca Liverpool este singura echipa din campionat care nu a pierdut pana acum pe teren propriu. Ca si probleme de efectiv, echipa gazda nu poate conta pe Virgil van Dijk, Joe Gomez, Naby Keita, Jota si Kostas Tsimikas, toti accidentati. Revine insa Matip, care isi va lua locul in compartimentul defensiv.

⚽ 2. Burnley.

Oaspetii au iesit din zona retrogradarii si ocupa acum locul 17 in Premier League, la 4 puncte peste zona rosie. Stau foarte prost la capitolul atac si bilantul lor ofensiv este cel mai modest din competitie.

Burnley vine dupa 2 infrangeri in liga, cu West Ham si Manchester United. A pierdut de 3 ori in ultimele 4 runde si forma de moment nu o recomanda deloc. Merge slab pe teren strain, adunand doar 6 puncte din cele 9 deplasari de campionat.

Echipa oaspete are ceva probleme pe faza de aparare. Nu ii are la dispozitie pe Jimmy Dunne si Charlie Taylor, inca nerefacuti. De asemenea, Bailey Peacock-Farrell ramane incert.

⚽ 3. Liverpool – Burnley intalniri directe.

Liverpool este echipa mai buna si a castigat 4 din ultimele 5 dispute directe. Normal ca recomand pronosticuri 1X2 pe ea.

⚽ 4. Liverpool – Burnley echipe probabile.

Liverpool (4-3-3) : Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson; Henderson, Thiago, Jones; Salah, Firmino, Mane.
Burnley (4-4-2) : Pope; Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters; Brady, Westwood, Brownhill, McNeil; Barnes, Wood.

⚽ 5. Liverpool – Burnley cote pariuri.

Eu m-am uitat peste oferta Superbet si imi place cota de 1.62 pentru pariul „1 pauza/1 final”. Imi place tot la Superbet si cota de 2.32 pentru pariul „2-3 goluri”.

⚽ 6. Liverpool – Burnley ponturi pariuri.

Liverpool – Burnley ponturi pariuri

Eu voi juca aici un pariu care ne dubleaza banii si consider ca handicapul la total faulturi pe oaspeti este lasat mult prea jos de Unibet. Asadar, mizez pe minim 10 faulturi din partea lui Burnley, formatie care in general are un stil de joc destul de tare. Nu vad la alte case o cota atat de buna.

Este evident ca Liverpool va avea mai mult mingea. Joaca acasa, face posesie indiferent de adversar, asa ca presiunea va fi mare pe defensiva oaspetilor. In plus, viteza si tehnicitatea jucatorilor din atacul cormoranilor sunt aspecte care ii vor forta pe adversari sa recurga de multe ori la faulturi.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Liverpool – Burnley
Pronostic: 
Burnley peste 9.5 faulturi
Cota: 
2.00

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: