Liverpool – Chelsea, meciul zilei de miercuri în Premier League

Scris de Laur198531/01/2024

Ultima zi a lunii ianuarie este una extrem de bogată în oferta Betano, cu meciuri din Premier League și La Liga în fruntea listei. Duelul Liverpool – Chelsea ține capul de afiș, în condițiile unei rivalități care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Într-o vizibilă scădere de formă, Barcelona primește vizita Osasunei în tentativa de a opri seria de rezultate slabe din ultima perioadă. Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 15% (bonus de 15%) pentru un bilet multiplu cu șase selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Cinci selecții, un singur bilet multiplu pentru o cotă de peste 15

Din oferta Betano de miercuri, 31 ianuarie, am ales cinci meciuri de fotbal, mizând pe cote mai mari de 1.50 pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 15%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. Oferta este valabilă în cazul meciurilor de fotbal pentru piețele Rezultat final, Total goluri peste/sub și Ambele echipe înscriu Da/Nu.

FC Barcelona – Osasuna (20:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.98)

În 11 din ultimele 12 meciuri Barcelona a primit gol. Osasuna a marcat în ultimele 12 meciuri din La Liga. Cel mai recent, Barcelona a învins Osasuna cu 2-0 în semifinalele Supercupei Spaniei.

Tottenham – Brentford (21:30)
Rezultat final – Tottenham (cota 1.65)

Tottenham n-a câștigat în ultimele două meciuri disputate, dar pe teren propriu are o serie de trei victorii la rând cu goluri de ambele părți (GG). Brentford are o victorie în ultimele șase meciuri obținută la ultima apariție în campionat, 3-2 cu Nottingham Forrest. În deplasare, Brentford a pierdut ultimele patru meciuri, interval în care a primit nu mai puțin de nouă goluri.

Manchester City – Burnley (21:30)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 1.87)

”Cetățenii” n-au primit gol în nouă din ultimele 11 meciuri cu Burnley în Premier League. Burnley, penultima clasată, a pierdut patru dintre meciuri la mai mult de trei goluri diferență. Manchester City s-a impus fără gol primit în ultimele opt partide cu Burnley.

Atletico Madrid – RayoVallecano (22:00)
Rezultat final – Atletico Madrid (cota 1.50)

Atletico Madrid a câștigat ultimele trei meciuri fără gol primit. RayoVallecano n-a marcat în șase din ultimele 11 meciuri disputate în deplasare la nivelul campionatului. În tur, Atletico s-a impus cu 7-0 pe terenul concitadinei Rayo.

Liverpool – Chelsea (22:15)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.70)

”Cormoranii” au o serie de 22 de meciuri fără înfrângere pe teren propriu în Premier League. Ambele echipe au marcat în șapte din ultimele zece meciuri disputate de Chelsea în deplasare. Liverpool n-a pierdut niciun meci din ultimele zece în toate competițiile.

Pe cele cinci meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 15.57 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 778,93 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 15% oferit de Betano care înseamnă 109,34 leiadăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (MegaCote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
41 din 56
PROCENTAJ
73%
UNITĂȚI
+1185
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: